Jeugdconcert The Young Talent Orchestra.
Jeugdconcert The Young Talent Orchestra. Foto:

AGENDA

Zaterdag 23 februari

Prins Geert en de Pliessie lezen voor

11:00 | Bibliotheek VanNu

Het thema voor de voorleesactiviteit op zaterdag 23 februari in Oudenbosch is natuurlijk: "Van Oewen Beste Kaant". Prins Geert en de Pliessie zijn onze speciale gasten. Laat jezelf van je beste kant zien en kom ook verkleed! Wij zorgen voor een versnapering en natuurlijk veel verhalen! Voorlezen is belangrijk, want daarmee voorkom je dat je kind een leesachterstand oploopt. Voorgelezen kinderen hebben een veel grotere woordenschat. Om het voorlezen te stimuleren, organiseert de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch elke 3e zaterdag van de maand voor alle kinderen en vaders of opa’s “Vaders voor Lezen”. Elke laatste zaterdag van de maand van 11.00 tot 12.00 uur zijn alle vaders, opa's en kinderen van harte welkom op de voorleesochtend in de Bibliotheek, St. Annaplein 3 in Oudenbosch. Toegang gratis.

Carnavalsdisco Wijkvereniging Albano

18:30 | OBS de Regenboog

Hossen, deurzakken en in de polonaise; ook Wijkvereniging Albano uit Oudenbosch gaat er tegenaan. Voor zowel de kleinere dikkopkes (groep 1 t/m 4) als de wat grotere (groep 5 t/m 8) organiseert Wv Albano op zaterdag 23 februari in OBS De Regenboog een carnavalsdisco. De disco duurt voor kinderen van groep 1 t/m 4 van 18.30-19.30 uur en voor kinderen van groep 5 t/m 8 van 20.00-21.30 uur. Entree is gratis voor leden. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 februari bij Angela Schepers via tel. 06-27832632 of door een email te sturen naar info@wvalbano.nl. Nog geen lid van Wijkvereniging Albano? Mocht je meer informatie willen neem dan contact op via info@wvalbano.nl.

Zondag 24 februari

Jeugdconcert Young Talent Orchestra

14:00 | Bovendonk

Geniet nu met het hele gezin van het concert van het Young Talent Orchestra op zondag 24 februari. Zij wonnen diverse prijzen en komen nu naar Bovendonk Hoeven. Met als doel jonge getalenteerde muzikanten tussen circa 12 en 18 jaar kennis te laten maken met orkestrepertoire en het vak van orkestmusicus, hebben Codarts Rotterdam en Muziekinstituut Hellendaal in 2013 het Young Talent Orchestra (YTO) opgericht. Kaarten via de website www.cultuuroudenbosch.nl, bij 't Koepelke en Flesjewijnshop in Oudenbosch en bij Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven.

Maandag 25 februari

Achterbanvergadering voor de gemeenschap

19:30 | Het Veerhuis

Uitnodiging achterbanvergadering van Voor De Gemeenschap op maandagavond 25 februari, aanvang 19.30 uur in Het Veerhuis te Oud Gastel. De achterbanvergadering zal in het teken staan van de commissievergaderingen van 27 februari ter voorbereiding van de raadsvergadering van 14 maart 2019.