Groepsfoto Spuipuiten Knallebal 2018.
Groepsfoto Spuipuiten Knallebal 2018. Nico van Ginhoven

De Spuipuiten organiseren 18e Knallebal

OUDENBOSCH - Op zaterdagavond 2 maart organiseren de Spuipuiten alweer hun 18e Knallebal op de vertrouwde locatie de Dutch Dance Academy, Zandeweg 3 in ut Puitenol (zoals Oudenbosch tijdens carnaval heet).

Dit carnavalsfeest met live muziek van 13 blaaskapellen was in 2002 een initiatief van bouwclub De Kakkeduten, feestband 'Nie Mouwe, Maot Ouwe' en dweilband De Spuipuiten. Elk jaar wordt een ander thema bedacht voor het Knallebal. Vorig jaar 'Stripfiguren' en dit jaar staat alles in het teken van 'Flower Power'. Voor de ouderen onder ons vast een feest der herkenning en voor de jongeren gaat er misschien wel een nieuwe wereld voor hen open.

In 2017 waren we blij verrast door het geweldige optreden van de band 'Heavy Hoempa', die de pannen van het dak gespeeld hebben. Vorig jaar werd door de Eindhovense 'eXperience Brass Band' een puik optreden weggezet. Beide bands verzorgen ook regelmatig optredens op allerlei grote evenementen. En wat denk je: dit jaar mogen we zowel 'Heavy Hoempa' als de 'eXperience Brass Band' op ons 18e Knallebal begroeten. Ook de andere bands weten hoe ze een feestje moeten bouwen! Samen met de muziek van alle Puitenolse kapellen en andere dweilbands uit de regio belooft het dus weer een echt Knalfeest te worden. Uiteraard zal ook prins Geert met gevolg en de boerenraad een bezoek brengen aan het Knallebal.

Er is geen voorverkoop, maar de kaarten zijn vanaf 19.30 aan de deur verkrijgbaar. Toegang vanaf 16 jaar.

Voor meer informatie: Spuipuiten website www.spuipuiten.nl of via FaceBook www.facebook.com/spuipuiten.[l]