Twee keer fors verlies vv Hoeven

HOEVEN - De wedstrijd Hoeven tegen Beek Vooruit eindigde in een 5-1 verlies. Wel terecht, alhoewel Hoeven de eerste helft aanvankelijk de kansen kreeg om op voorsprong te komen. Reeds in de 3de minuut had Erwin Roks een kans. Direct daar op kreeg Beek Vooruit een kans om te scoren.

In de 7de, de 19de en de 20ste minuut werd Erwin vrijgespeeld voor de goal van Beek Vooruit. Zijn inzetten gingen naast of over. Beek Vooruit scoorde in de 22ste minuut uit een corner vanaf rechts. De Beek Vooruit-speler stond vrij voor onze keeper. Hoeven probeerde de draad op te pakken maar Hoeven middenvelder Stijn Kerstens kreeg in de 22ste minuut direct rood. Hoeven stond met 10 man. Toch was het Erwin die in de 33ste minuut in de diepte werd aangespeeld en de bal langs de keeper schoot en de gelijkmaker aantekende . In de 39ste minuut stond opnieuw een speler van Beek Vooruit vrij in de 5 meter en kon zo de 1-2 maken. Daarop volgende een schot binnenkant paal die gelukkig voor Hoeven het veld in sprong. Op slag van rust maakte Beek Vooruit de 1-3 uit een vrije trap. Na rust was Hoeven nog niet bij de les want direct vanaf de aftrap was het weer raak 1-4. Hoeven probeerde nog wel wat te forceren maar het lukte voor geen meter. Beek Vooruit kreeg nog een strafschop in de 75ste minuut welke werd benut Met 5-1- verlies droop Hoeven van het veld.

Op donderdag had Hoeven ook al flink verloren van Madese Boys (4-0). We zitten duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Vraag is hoe Hoeven zich de zondag na carnaval herpakt, dan spelen we thuis tegen de kampioenskandidaat Cluzona.

Hoeven 2 deed het beter zij wonnen verdiend van Beek Vooruit 2 met 3-2. Hoeven 2 pakt regelmatig haar puntjes in de zware 1ste klasse.