SC Gastel stevig in de middenmoot

OUD GASTEL - Na een rustig begin maakte SC Gastel al na een paar minuten 0-1. Een mooie steekbal van Bart werd door Jurgen keurig afgemaakt; 0-1.

De rest van de eerste helft waren er veel middenveld gevechten en weinig gevaarlijke momenten voor de goal van beiden ploegen. De ruststand was dan ook 0-1. Het spektakel begon na de theepauze.

Na de rust schroefde VVR de duimschroeven aan waardoor de bezoekers uit Gastel terug gedrukt werden. Mathijs, Sven en Bart moesten veel ballen weg zien te poetsen op het middenveld om overeind te blijven. VVR werd de betere ploeg maar SC Gastel bleef staan als een rots achterin. Na een ongelukkige handsbal van Devin kreeg VVR een strafschop die voortreffelijk door doelman Coert werd gestopt. De laatste 10 minuten had de scheidsrechter moeite met zijn waarnemingen. Er werd een flink aantal kaarten uitgedeeld en de beslissingen stuitten op onbegrip van spelers en staf. De blessuretijd duurde vijf minuten en het werden nog lange zenuwslopende minuten voor de Gastelaren. Een prachtig resultaat voor SC Gastel die en met veel strijd en vanuit een hecht collectief de overwinning pakken.

Na deze overwinning gaan de biertjes met carnaval toch beter smaken, na het vastenavond feest gaat de ploeg op bezoek bij Terneuzen.