Carnavalsoptocht in Smoorfrêterslaand

Optocht vrijdag 1 maart

Op vrijdag 1 maart zal de kinderoptocht door enkele straten van Bosschenhoofd gaan trekken. Aanvang schooloptocht is om 13:15 uur. Route is als volgt: Midzomerplein, Sint Gerardushof, Wilhelminastraat, Beatrixstraat, Marijkestraat, Willem Alexanderstraat, Gerardushof en ontbinding op het Midzomerplein.

Optocht zaterdag 2 maart

Aanvang optocht is om 14:00 uur. Route is: Start Past. van Breugelstraat, Marijkestraat, Beatrixstraat, Wilhelminstraat, Wilkejoostenstraat, Past. van Breugelstraat en ontbinding is ter hoogte van Sint Gerardushof. Tijdens de optocht zal men ook nog langs lopen voor een eventuele kleine bijdrage wat ten goede is voor het kindercarnaval in SmoorfrĂȘterslaand. Ook worden er flyers uitgedeeld voor de publieksprijs dus vergeet je pen niet om mee te nemen tijdens de optocht, want onder de ingeleverde flyers wordt nog 10 euro verloot.

Optocht dinsdag 5 maart

Op dinsdag 5 maart zal er weer een lampionnenoptocht plaats vinden en diegene die een leuk wagentje hebben met verlichting mogen natuurlijk dan ook meelopen tijdens de optocht. Aanvang 19:00 uur en vertrekt vanaf de Midzomerplein. Route is als volgt: Midzomerplein, Sint Gerardushof, Wilhelminastraat, Beatrixstraat, Marijkestraat, Willem Alexanderstraat, Gerardushof en ontbinding op het Midzomerplein.

Aansluitend zal de SmoorfrĂȘter verbranding plaats vinden met mogelijk een spectaculaire eind show op het Midzomerplein. [l]