Derde ronde voorjaarscompetitie Vice Versa '51

OUDENBOSCH - Afgelopen weekend werd de 3e ronde van de voorjaarscompetitie gespeeld.

Jeugd 1 speelde tegen Belcrum 3. Het was een vlotte wedstrijd. Alleen het dubbel van Koen en Kevin werd pas in de 5e game gewonnen. De wedstrijd tussen Kevin en Amy was het spannendst. Kevin won in 4 games met 12-10. Kevin won 3 wedstrijden, Koen 2 en Jarno 1.

Jeugd 2 moest tegen de grote jongens van ODT Kanjers Uitzendb. 3. Onze spelers waren wel 2 koppen kleiner dan de tegenstanders. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er slechts 1 wedstrijd werd gewonnen door Dawid. Stijn was ook kort bij een zege. Hij verloor jammer genoeg zijn laatste wedstrijd in 5 games. Jibbe en Stijn verloren de dubbel. We vragen ons af wat de NTTB verstaat onder beginners.

Team 1 speelde uit tegen ODT Kanjers Uitzendb. 2. Het was een vlotte wedstrijd. Op het eind van de eerste helft was de stand 1-4 voor ons team. In de tweede helft kropen de tegenstanders steeds dichter bij: zij wonnen 3 wedstrijden en wij nog 2; toch nog een kleine winst. Jacco won 3 wedstrijden, Stephan 2 en Edwin helaas niets. Stephan en Jacco wonnen de dubbel.

Team 2 ontving TCO ’78 1. Het begon vlot met allemaal 3-gamers. Na twee 5-gamers werden de laatste wedstrijden steeds pas in 4 games beslist. Rens en Joyce wonnen al hun wedstrijden, ook de dubbel. Invaller Dylan wilde niet achterblijven; ook hij won alles. Hij verloor in zijn laatste wedstrijd wel een game met ouderwetse cijfers: 20-22.
Team 3 ging op bezoek bij TCS 1. Er hoefde slechts drie 4-gamers en twee 5-gamers gespeeld te worden; het ging dus redelijk vlot. Niek en Peter wonnen ieder 2 wedstrijden. Rob won een 5-gamer met 10-12. Peter en Niek wonnen de dubbel.

Team 4 speelde tegen The Back Hands 5. Er waren slechts drie 5-gamers, dus de wedstrijd verliep vlot. Willem won al zijn wedstrijden. Rick won 2 wedstrijden en Niels slechts 1. Willem en Rick wonnen de dubbel.

Team 5 ontving The Back Hands 7. Deze wedstrijd was het eerst klaar van alle 4 de thuiswedstrijden. Roel, René en Martijn wonnen allen 2 wedstrijden. Ze verloren allemaal van dezelfde sterke tegenstander. Roel en Martijn verloren de dubbel.

Team 6 speelde tegen Het Markiezaat 6. Mike had een zware avond. Hij begon met winst in 5 games. Daarna verloor hij met Ton de dubbel in 5 games. In de loop van de avond verloor hij nog een 5-gamer en een 4-gamer. Ton Coenen won 1 wedstrijd in 5 games. Goos Loch won helaas niets.

Team 7 ging op bezoek bij Witac ’89 4. De tegenstander was niet heel sterk, maar knokte voor de punten. Een deel van de wedstrijden werd pas beslist in drie 4-gamers en drie 5-gamers. In hun laatste wedstrijd trokken Hanny en Jarno na een 2-0 achterstand toch nog de wedstrijd naar zich toe. Hanny en Jarno wonnen al hun wedstrijden. Jos won er 2. Hanny en Jarno verloren de dubbel.

Uitslagen

Jeugd 1-Belcrum 3 7-3

Jeugd 2-ODT Kanjers Uitzendb. 3 1-9

ODT Kanjers Uitzendb. 2-Team 1 4-6

Team 2-TCO ’78 1 10-0

TCS 1-Team 3 4-6

Team 4-The Back Hands 5 7-3

Team 5-The Back Hands 7 6-4

Team 6-Het Markiezaat 6 2-8

Witac ’89 4-Team 7 2-8 [l]