Binnenkort start de verkoop Lanen van Ambacht in Oud Gastel.
Binnenkort start de verkoop Lanen van Ambacht in Oud Gastel. Foto:

Start verkoop Lanen van Ambacht, Oud Gastel

OUD GASTEL - Binnenkort zal Maas-Jacobs samen met Aannemersbedrijf Van Agtmaal 'Lanen van Ambacht' ontwikkelen. Dit plan telt in totaal 35 karakteristieke woningen en 1 bouwkavel in het nieuwe bestemmingsplan van Oud Gastel: een mooi vervolg op de onlangs opgeleverde woningen in plan 'Gastels Buiten'.

De woningen in Lanen van Ambacht zijn onderverdeeld in 5 vrijstaande, 20 twee-onder-één-kap, 10 rijwoningen en 1 bouwkavel. Betaalbare kwaliteit is het uitgangspunt van deze woningen. Er is veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste architectuur in combinatie met maximaal wooncomfort. Zo bieden alle woningtypen een royaal woonoppervlak met een functionele indeling. De woningen worden toekomstbestendig met hun duurzame karakter en worden geheel gasloos aangeboden.

Verkoop

Na een periode van voorbereidingen komt de start van de verkoop in zicht. Op woensdagavond 13 maart a.s. van 19.00 tot 20.30 uur zal de verkoop van 3 vrijstaande, 20 twee-onder-één kap en 10 rijwoningen starten. Het bouwkavel en 2 vrijstaande woningen kunnen pas in een later stadium in verkoop worden aangeboden.

Geïnteresseerden zijn welkom bij 'Onder de Toren' aan de Kerkstraat 1 te Oud Gastel. Die avond is de verkoopbrochure beschikbaar en kunnen de eerste vragen worden gesteld.

Interesse? Neem contact op met Van der Sande Nieuwbouwmakelaars, Sweere Makelaardij of schrijf je in op www.lanenvanambacht.nl. [l]