Vrijwilligersvacatures in Halderberge

HALDERBERGE - Bij de vrijwilligerscentrale Halderberge staan een groot aantal vrijwilligersvacatures open, die we graag bij u onder de aandacht willen brengen.

Gastheer/gastvrouw (773)

Voor een nieuw toeristisch informatiepunt van Halderberge zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die bezoekers willen ontvangen, vragen kunnen beantwoorden en kunnen attenderen op bezienswaardigheden en activiteiten. Samen met een team van vrijwilligers en partners, bemensen jullie samen dit informatiepunt wat wordt gerealiseerd op de benedenverdieping van het stationsgebouw in Oudenbosch.

Medewerker technische dienst (032)

Voor een museum in Oudenbosch zoeken we een handige vrijwillige medewerker. U voert allerlei klusjes uit in het museum zoals het bouwen van de vitrines en het doen van herstelwerkzaamheden en klein technisch onderhoud. U werkt in een team van vrijwilligers en de werkzaamheden vinden plaats op dinsdagochtend. Dus heeft u een technische achtergrond en nog geen vast omlijnde plannen voor dinsdagochtend. Dan kan dit een leuke uitdaging zijn.

Vrijwilliger persoonlijke ondersteuning (720)

Voor de bewoners van woon-zorginstelling zijn we op zoek naar meerdere enthousiaste vrijwilligers. Welke activiteiten u gaat doen, is helemaal afhankelijk van uw eigen interesses en wensen. Er wordt gezorgd voor een goede koppeling tussen bewoners en vrijwilligers zodat er altijd wel een bewoner is die precies zoekt wat u kunt bieden. We zoeken vrijwilligers die ondersteuning kunnen bieden met boodschappen doen, muziekactiviteiten, een praatje maken, administratie, wandelen, tuinieren, sport en spelactiviteiten etc.

Heeft u altijd al iets voor een ander willen betekenen? Twijfel niet, en neem een kijkje op de site: www.vrijwilligerswerkhalderberge.nl.

Verdere informatie?

Voor meer informatie over de vacatures kunt u terecht bij de Vrijwilligerscentrale, Kade 3 in Oudenbosch, 0165-313100. U kunt ook zonder afspraak bij ons binnenlopen voor een informatief gesprek. Openingstijden: dinsdag 13.30 tot 15.30 uur en donderdag 10.00 tot 12.00 uur. [l]