Geslaagd rondje Halderberge

OUDENBOSCH - Ruim 400 wandelaars hebben afgelopen zaterdag rondje Halderberg gewandeld. Het was vorige week wel even spannend wat het weer zou gaan doen, want bij veel regen weinig wandelaars. Maar zaterdagmorgen was het droog en de verwachting was dat het droog zou blijven.

Om 7.30 uur kwamen de eerste wandelaars al voor de 40 km en het kwam dan ook rustig op gang. Om 12.00 uur zaten we boven de 400 wandelaars. De meeste wandelaars waren er op de 25 en 15 km. De 40 en 25 km hadden de eerste rust in de Pierestraat. De 10 en 15 km hadden de rust bij Devo in Bosschenhoofd. Het appeltje dat werd aangeboden lieten ze zich goed smaken.
Na 12 uur kwamen de eersten al weer terug om zich af te melden. Het bleef dan ook nog gezellig druk in de kantine want verhalen zijn er genoeg na de tocht. Er waren veel mensen die deze tocht voor de eerste keer liepen. We kregen dan ook veel complimenten over de mooie tocht, goed uitgezet en duidelijk aangegeven met pijlen.
Ze kwamen uit bijna heel Nederland. Een groep uit Dordrecht en een groep uit Zeeland. Ook mensen die met de trein kwamen en er een dag uit van maakten.

Wij kunnen terugkijken op een geslaagde wandeltocht met veel deelnemers die heel tevreden weer huiswaarts gingen

Volgende wandeltocht

We gaan weer voorbereidingen treffen voor de volgende wandeltocht op 29 juni. Dan gaan we o.a. door het centrum van Oudenbosch met het Parelpad. Dank aan alle vrijwilligers die dit mede mogelijk gemaakt hebben.[l]