AGENDA

Donderdag 14 maart

Bingo

13:30 | 't Tapperijke

De zonnebloem Hoeven heeft op donderdag 14 maart haar bingomiddag in de zaal van 't Tapprijke. Iedereen is welkom en de middag begint om 13.30 uur.

Vrijdag 15 maart

Rondleiding digitale bibliotheek Oudenbosch

18:30 | Bibliotheek VanNu

Wij organiseren een rondleiding door onze digitale bibliotheek. Leer alles over onze apps, e-books en meer. Welkom in de Digitale Bieb! Op vrijdag 15 maart geven we een digitale rondleiding om 18:30 uur. Bovendien zal er een digitaal vragenuurtje zijn, waar jij al jouw vragen digitaal kunt stellen. Wij nemen jou mee en leggen alles uit over inloggen, de online catalogus raadplegen, e-books, Mijn Menu, de LuisterBieb-app, onze Bieb-Wise app en al jouw andere (digitale) vragen. Meld je aan, of kom binnen lopen, en laat je wegwijs maken in de mogelijkheden van de digitale bibliotheek. Entree: gratis ook voor niet-leden!

Jaarvergadering HSV 't Bliekske

20:00 | Hart van Gastel

De jaarvergadering van HSV 't Bliekske die in januari niet doorging wordt op vrijdag 15 maart om 20.00 uur gehouden in 't Hart van Gastel. Het bestuur hoopt op een grote opkomst.

Zondag 17 maart

Kapelconcert Zemtsov Altviool Kwartet

15:00 | Bovendonk

Het Zemtsov Altviool kwartet bestaat uit vader, moeder, dochter en neef Zemtsov. Mikhail Zemtsov, Julia Dinerstein – Zemtsov, Dana Zemtsov en Daniil Zemtsov. Alle vier studeerden bij zelfde leraar aan het Conservatorium Maastricht – de grote Russische altviool virtuoos Michael Kugel. Zij geven een concert op zondag 17 maart, aanvang 15.00 uur in Kapel Bovendonk te Hoeven.