foto revue.
foto revue. JV

Stiknieuwsgierig naar de nieuwe Revue

STAMPERSGAT - Nog eventjes en dan is het zover. De nieuwe show van Revuegroep Stampersgat zal in het weekend van 22, 23 en 24 maart weer ten tonele gebracht worden. Met de nieuwe show 'Stiknieuwsgierig' hoopt de vereniging de verwachtingen van de titel waar te maken.

Sinds eind september zijn de 11 toneelspelers wekelijks aan het repeteren. Ze worden wederom aangestuurd door Denise Akkermans, die wordt bijgestaan door Jac Laros. Dit jaar zal er, letterlijk, een rode draad door de hele show lopen. Wat u kunt gaan verwachten? Onder andere een muzikaal verhaal, een bijzonder verrassingsfeestje, een ode aan de Action, een grappige act en een strenge dans.
De puntjes worden nog op de i gezet tijdens de laatste repetities en generale. Kaartjes voor de show kunt u kopen bij Bakkerij Beerendonk te Stampersgat of reserveren via 0165-513235 of reserveringen@revuegroep.nl. Bent u intussen al stiknieuwsgierig en wilt u een kijkje nemen achter de schermen? Volg de vereniging dan via www.facebook.com/Revuegroep.[l]