Doelman Kroon redt punt voor Victoria'03 JO19-1

OUDENBOSCH - Na afloop van het duel tussen DIA JO19-1 en Victoria'03 JO19-1 gingen alle complimenten naar doelman Frans Kroon van Victoria'03. Met een aantal fantastische reddingen behoedde hij zijn ploeg voor een nederlaag tegen DIA. Met name in de eerste helft was DIA, mede door de harde wind op het veld in Teteringen, heel gevaarlijk. Met katachtige reddingen voorkwam Frans Kroon, dat de schade groter werd dan een 1-0 achterstand. Op dat ene schot, waarbij de hele defensie van Victoria'03 uitgespeeld werd, had ook de uitblinkende goalie geen verweer.

Toch had Victoria'03, mede dankzij het geweldige keeperswerk van Frans Kroon, ook gewoon op voorsprong kunnen staan, maar Danilo Pejovic (polletje) en Arssalan Amenchar (2x niet koelbloedig genoeg in het 1-1-duel tegen de doelman) misten opgelegde mogelijkheden. Toch scoorde Victoria'03 de gelijkmaker in de eerste helft. Pieter van Etten, vaak ongrijpbaar op links, gaf een niet te missen kans aan Noah van Opstal (van JO17-1), die de 1-1 binnenschoof.

Na rust waren de bakens verzet. Met een aantal wijzingen en een aanpassing van de opstellingen, had Victoria'03 meer verweer op DIA, dat nog slechts zelden gevaarlijk kon worden. De beste kans was nog voor Arssalan Amenchar, maar zijn inzet, in de slotfase van het duel, werd prima gekeerd door de doelman van DIA. Met een goed gevoel, dat er een punt uit het lastige duel tegen hoogvlieger DIA behaald was, zocht de selectie van JO19-1 de kleedkamers op.