Hockeyclub Oudenbosch heren 1 verrast Waalwijk

OUDENBOSCH - Heren 1 zorgde voor een grote verrassing door uit bij het op de 2de plaats staande Waalwijk 3 te winnen, er werd fanatiek gespeeld door het team en de beloning was een 5-3 zege.

Dames 1 wist met 2-1 van Warande 4 te winnen maar de Veteranen A verloren met 2-1 van Breda H.

Bij de jeugd een prima prestatie van het nieuwe M8E2. Zij waren met 5-0 te sterk voor Zundert 2mix. Het was aan de keepster van Zundert te danken dat de score niet verder opliep. J8E1 kon het niet bolwerken tegen Breda 3 dat met 8-1 veel te sterk was. M6E2mix verloor met 5-0 van een wat beter spelend Zevenbergen. Onze meisjes en 1 jongen zijn meestal wat jonger dan hun tegenstanders. M8E1 deed het goed tegen Gilze Rijen 1 en won met 4-0. Bij Push 4 tegen J6E1 scoorden beide teams volop. Onze jongens wonnen tenslotte met 9-8!

MD1 nam tegen Tempo D4 een 4-0 voorsprong maar na rust liep het niet meer bij de meisjes en kwam Tempo goed terug en scoorde 2x. In de extra tijd werd het ook nog 4-3 maar er was geen tijd meer voor een gelijkspel. JD1 en Made hielden elkaar tot na rust in evenwicht. Daarna wist JD1 met 3 doelpunten de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. MC1 kwam tegen Prinsenbeek C4 op 1-0 maar de tegenstander was vaak gevaarlijk, achterin speelde Daantje een prima wedstrijd en onderbrak een paar keer een gevaarlijke uitval. Uiteindelijk wist MC1 nog 1 keer te scoren en behaalde zo een zwaar bevochten overwinning. Ook MC3 maakte het zichzelf moeilijk, zij kwamen wel met 1-0 voor maar daar bleef het bij en omdat Tempo C2 niet kon scoren was de zege toch voor MC3.

JC1 verloor uit tegen Push C3 met 6-3, MA1 verloor van Push A7 met 2-0, MB1-Goes B3 werd 4-4 en MC2 won met 5-0 van Zwart Wit C8.