Victoria'93 JO19-1 in slotfase onderuit

OUDENBOSCH - Uiteindelijk stond Victoria'03 JO19-1 met lege handen, nadat het kort na de rust via Teun Snepvangers, op aangeven van Lex van Dissel, op een 1-0 voorsprong gekomen was. Het sterke Groen Wit profiteerde daarna tweemaal van de ruimte, die weggegeven werd.

In de eerste helft had Victoria'03 het lastig tegen het sterke Groen Wit, maar kon doelman Frans Kroon toch zijn 'clean sheet' vasthouden. Een tegenvaller was het vroege uitvallen van Arssalan Amenchar, die met hamstringklachten de dug out moest opzoeken. Na rust moesten ook Guus Jansen en Lex van Dissel uit voorzorg gewisseld worden. Dat was net veel van het goede om de kansen op een goed resultaat tegen de Bredase ploeg in stand te houden. Onder 17-1-speler Luuk Rebbens had tussen de bedrijven door nog de kans om zijn ploeg naar een beter resultaat te schieten, maar hij miste.