Vice Versa '51 uitslagen

OUDENBOSCH - Afgelopen weekend werd de 6e ronde van de voorjaarscompetitie gespeeld.

Jeugd 1 had een uitwedstrijd tegen TCO ’78 1. Het was een zeer vlotte wedstrijd met maar één 4-gamer en weinig tegen punten. Koen, Kevin en Jarno wonnen al hun wedstrijden. Koen en Kevin wonnen ook de dubbel. Het was de 2e keer dat Jeugd 1 een wedstrijd met 10-0 won. Geweldig jongens.
Jeugd 2 speelde tegen TCO ’78 2. Ook hier ging het vlot met twee 4-gamers en een 5-gamer. Het team was gelijk klaar met team 1, vanwege meestal kortere rally’s. Emma en Dawid wonnen al hun wedstrijden. Jibbe won er 2. Emma en Jibbe wonnen de dubbel. Prima gedaan.
Team 1 speelde uit tegen Yerseke 1. Er werd vaak om en om een wedstrijd gewonnen. De tegenstanders namen bij de dubbel een kleine voorsprong en breidde die uit bij de 9e wedstrijd. Jacco won 3 wedstrijden. Koen won 1 wedstrijd en invaller Maikel won niets. Hij won wel 2 games. De dubbel van Jacco en Koen werd verloren.
Team 2 had een uitwedstrijd tegen Arnemuiden 2. Het begon slecht: er werden 4 wedstrijden op rij verloren. Toen lukte het Annemiek om een wedstrijd te winnen in 4 games met 16-18. Van de laatste 5 wedstrijden werden er nog 3 gewonnen. Annemiek en Rens wonnen ieder 2 wedstrijden. Joyce won niets. Annemiek en Rens verloren de dubbel.
Team 3 ontving Tanaka 3. Er was slechts één 5-gamer en vier 4-gamers. Hiervan werden er 4 gewonnen. Peter en Dylan waren goed in vorm, ze wonnen al hun wedstrijden. Niek won er 1. Peter en Dylan wonnen de dubbel.
Team 4 had een uitwedstrijd bij BSM 2. Het was een spannende wedstrijd met vier 4-gamers en twee 5-gamers. Die werden allen door onze spelers verloren. Verena, Willem en Niels wonnen allemaal 1 wedstrijd van dezelfde speler; een invaller uit een lager team. Verena en Willem verloren de dubbel.
Team 5 speelde uit tegen Het Markiezaat 4. Roel won zijn 1e wedstrijd in 4 games. Daarna verloor Martijn zijn 1e wedstrijd in 5 games. Toen werden er 3 wedstrijden op rij gewonnen. Na een verloren wedstrijd van René, werden er weer 3 wedstrijden gewonnen. Roel won 3 wedstrijden, René won er 2 en Martijn 1. Roel en Martijn wonnen de dubbel.
Team 6 had een thuiswedstrijd tegen het sterke De Pin Pongers 3. Toch gaf team 6 zich niet zomaar gewonnen. Er werden twee 5-gamers en drie 4-gamers gespeeld. Die werden door onze spelers allemaal verloren. Wel drie keer met 10-12. Alleen Rens won 1 wedstrijd. Ton en Goos wonnen niets. Rens en Goos verloren de dubbel in 5 games.
Team 7 speelde thuis tegen Smash 4. Er waren opvallend veel 4-gamers: wel zes. Hannie, Jarno en Jos wonnen allemaal hun eerste 2 wedstrijden. Hannie en Jos verloren hun laatste wedstrijd. Jarno won die. Hanny en Jarno verloren de dubbel.

Uitslagen
TCO ’78 1-Jeugd 1 0-10
TCO ’78 2-Jeugd 2 1-9
Yerseke 1-Team 1 6-4
Arnemuiden 2-Team 2 6-4
Team 3-Tanaka 3 8-2
BSM 2-Team 4 7-3
Het Markiezaat 4-Team 5 3-7
Team 6-De Pin Pongers 3 1-9
Team 7-Smash 4 7-3[l]