Hockeyclub Oudenbosch dames 1 verrast tegen Walcheren 2

OUDENBOSCH - Dames 1 zorgde voor een verrassing door tegen het hooggeplaatste Walcheren 2 met 4-4 gelijk te spelen.

Hoewel Walcheren een aantal kansen had om op voorsprong te komen waren het onze dames die in de rust een 2-0 voorsprong hadden. Na rust wist de tegenstander snel tweemaal achter elkaar te scoren maar dames 1 nam weer een voorsprong. Alweer werd het gelijk, 3-3, maar toch keek Walcheren weer tegen een achterstand aan. Vlak voor tijd werd het alsnog 4-4. Keepster Doortje speelde een goede wedstrijd.

Heren 1 won ook de 2e wedstrijd na de winterstop. Nu werd Zwart Wit 7 met 4-1 verslagen. In deze sportieve wedstrijd waren onze heren de betere ploeg en verdienden de overwinning dan ook.

De Veteranen verloren met 4-1 van koploper Walcheren A, pas na rust werden onze spelers gevaarlijker maar meer dan 1 doelpunt zat er niet in.

Dames Jong speelde 2-2 tegen Liberty 1 en Dames 2 verloor met 9-1 van Push 13.

M8E1 speelde prima tegen Zundert 1 en won met 9-1. J6E1 deed het ook goed en won met 5-3 van Warande 2. Ook M8E2 won weer, nu met 4-2 van Gilze Rijen 2 maar J8E1 verloor met 12-1 van Olympia 1 en M6E2mix met 6-1 van Push 12. MD1 versloeg Push D6 met 2-1 maar JD1 verloor met 7-4 van Push D4 en ook MC3 wist niet bij Push C5 te winnen (2-0). MB1 verloor met 5-0 van Pelikaan B5, vooral in de 2e helft sloeg de tegenstander toe. MC2 speelde goed in de 1e helft en stond met 3-0 voor. Daarna liep het niet meer zo goed en werden een paar mooie kansen niet benut. Het bleef 3-0. MC1 won ook de 2e wedstrijd, nu met 3-1 van Warande C3. JC1 versloeg Breda C4 met 2-0 maar MA1 tekort tegen Made A1 en verloor met 3-1.