Huiskamerconcert bij VANnU.
Huiskamerconcert bij VANnU. Foto:

AGENDA

Vrijdag 29 maart

Huiskamerconcert bij VANnU Oudenbosch

18:30 | Bibliotheek VanNu

De Boekenweek staat in het teken van De Moeder, De Vrouw. Speciaal voor alle moeders en vrouwen organiseren we daarom op vrijdagavond 29 maart 18.30-19.15 uur een bijzonder huiskamerconcert in de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch. Mardi van Groessen zelf moeder en zangeres zingt een aantal nummers met haar gitaar speciaal voor vrouwen en moeders. Natuurlijk zijn mannen ook van harte welkom. Toegang is gratis en voor iedereen klein en groot!

Zaterdag 30 maart

Vaders & Opa's Voor Lezen

11:00 | Bibliotheek VanNu

Het thema voor de voorleesactiviteit op zaterdag 30 maart in Oudenbosch is "Anders zijn". Gelukkig is niet iedereen hetzelfde. De een is goed in springen en de ander is goed in zingen. De een heeft rood haar en de ander een bril. Ben je druk of juist heel rustig. Wat is het verschil? Voorlezen is belangrijk, want daarmee voorkom je dat je kind een leesachterstand oploopt. Om het voorlezen te stimuleren, organiseert de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch elke laatste zaterdag van de maand voor alle kinderen en vaders of opa’s “Vaders voor Lezen”. Van 11.00 tot 12.00 uur zijn alle vaders, opa's en kinderen van harte welkom op de voorleesochtend in de Bibliotheek aan het Sint Annaplein 3 in Oudenbosch. De toegang is gratis ook voor niet-leden!

Dansavond

20:15 | Dorpshuis het Kompas

Zaterdag 30 maart opent Dorpshuis Het Kompas in Hoeven weer haar deuren voor een gezellige dansavond op een mooie houten, zwevende dansvloer. Deze avond begint om 20.15 uur.