Kleding inzameling voor Mensen in Nood

OUDENBOSCH - Bij de drie kerken van Oudenbosch kan op woensdag 10 april weer kleding, schoeisel, en textiel worden ingeleverd voor Mensen in Nood. De opbrengst komt ten goede aan mensen in nood in Sulawesi.

Sulawesi is in september 2018 getroffen door een aardbeving en overstromingen. Maar liefst 210.000 mensen hebben alles verloren. Veel mensen hebben geen onderdak, geen dekens, en nauwelijks voedsel en kleding. Laat ons via deze kledinginzameling bijdragen om deze medemensen bij te staan het getroffen gebied weer leefbaarder te maken. Er is veel hulp nodig, maar als we als ware Christenen met velen, ook vanuit Oudenbosch, hulp bieden is er geen sprake van een onmogelijk iets.

Dringend vragen wij u overtollige kleding, textiel, schoeisel en dergelijk voor dit doel te geven. De kerken, Protestantse kerk, Basiliek, en ook de Paulus kerk zijn van 18 uur tot 19 uur geopend om een en ander in ontvangst te nemen. Mocht u door bijzondere omstandigheden er de voorkeur aan geven dat er bij u thuis wordt opgehaald kunt u telefonisch contact opnemen met de familie Tilleman telefoon 0165 312 126.[l]