Zevende ronde voorjaarscompetitie voor Vice Versa '51

OUDENBOSCH - Afgelopen weekend werd de 7e ronde van de voorjaarscompetitie gespeeld.


Jeugd 1 had een thuiswedstrijd tegen Waalwijk 1. Het was een spannende wedstrijd met vier 5-gamers en vier 4-gamers. Onze jongens namen al snel een voorsprong van 2 punten. Toen ging het even gelijk op en dreigde de tegenstander gelijk te kunnen komen. Onze spelers staken hier een stokje voor door de laatste 3 wedstrijden te winnen. Koen, Kevin en de half zieke Jarno wonnen ieder 2 wedstrijden. Koen en Kevin wonnen de dubbel.

Jeugd 2 moest tegen koploper Scaldina, een sterke tegenstander. Vooral Stijn weerde zich prima. Hij gaf zich twee keer pas na 5 games gewonnen. Hij zat dus kort bij een winstpartij. Voor Jibbe waren de tegenstanders veel te sterk. Dawid sloeg aardig wat winnende ballen, maar te weinig om een game te winnen. Jibbe en Stijn verloren de dubbel in 4 games.

Team 1 speelde tegen The Back Hands 3. Het was een vlotte wedstrijd, mede omdat er maar 2 tegenstanders waren. Stephan en Jacco wonnen al hun wedstrijden. Koen verloor zijn 2 wedstrijden in 5 en in 4 games. De dubbel van Jacco en Edwin werd verloren.

Team 2 ontving Middelburg 7. Tussen de 3e en de 7e wedstrijd pakte de tegenstander de winst door 4 van de 5 wedstrijden te winnen. Team 2 kwam nog terug door 2 wedstrijden te winnen. Er was nog kans op gelijkspel. Helaas verloor Annemiek haar laatste wedstrijd. Rens won al zijn wedstrijden, Marco won er 1 en Annemiek niets. Annemiek en Rens verloren de dubbel.

Team 3 had een uitwedstrijd tegen ODT Kanjers Uitzendb. 5. Het begon goed. Team 3 won de eerste vier wedstrijden. De tegenstander sloeg terug door daarna vier wedstrijden te winnen. Team 3 stelde de winst veilig door de laatste twee wedstrijden te winnen. Peter en Dylan wonnen ieder 2 wedstrijden. Niek won er 1. Peter en Dylan wonnen de dubbel.

Team 4 speelde thuis tegen Red Star ’58 3. Het begon niet best. Na vijf wedstrijden was de stand 1-4. In het tweede deel ging het beter en werden er drie van de vijf wedstrijden gewonnen. Niels en Willem wonnen ieder 2 wedstrijden. Verena won helaas niets. Verena en Niels verloren de dubbel.

Team 5 ontving Witac ’89 2. In het begin ging het aardig gelijk op en nam team 5 een kleine voorsprong. In de laatste vier wedstrijden nam de tegenstander een eindsprint door vier wedstrijden op rij te winnen, waarvan de laatste drie in vijf games. Roel won 2 wedstrijden, René won er 1 en Martijn won helaas niets. Roel en Martijn wonnen de dubbel.

Team 6 speelde uit tegen koploper Tanaka 6. Onze spelers gaven zich zo maar niet gewonnen, getuige de vier 5-gamers en vier 4-gamers. In het begin ging het gelijk op. Na 4 wedstrijden was de stand 2-2. Daarna konden Cor, Rens en Goos geen wedstrijd meer winnen; toch nog een fikse nederlaag. Rens won 1 wedstrijd en Cor en Goos wonnen de dubbel.

Uitslagen

Jeugd 1-Waalwijk 1 7-3

Jeugd 2-Scaldina 1 0-10

Team 1-The Back Hands 3 8-2

Team 2-Middelburg 7 4-6

ODT Kanjers Uitzendb. 5-Team 3 4-6

Team 4-Red Star ’58 3 4-6

Team 5-Witac ’89 3 4-6

Tanaka 6-Team 6 8-2 [l]