Prima prestatie Hockeyclub Oudenbosch M8E2

OUDENBOSCH - M8E2 speelde een mooie wedstrijd tegen Teteringen 2.Zonder wissels en door een blessure een tijdje met 1 meisje minder bleven de meisjes fanatiek spelen en konden de 2-1 voorsprong tot het einde vasthouden!

M8E1 had trof na 2 wat makkelijke tegenstanders nu een gelijkwaardige ploeg,Zevenbergen 3 en daardoor werd het een spannende wedstrijd waar M8E1 wel met 2-0 voorkwam maar Zevenbergen na rust toch nog gelijk maakte.Dat het daarbij bleef was zeker ook te danken aan beide keepers Lina en Suze en achterspeelster Hannah.

J8E1 verloor met 8-3 van Warande 2 en J6E1 won met 16-0 van DDHC1.M6Emix verloor met 5-2 van Push 10

MD1 had geen moeite met Prinsenbeek en won met 9-1.JD1 trof een sterk Were DI D2 en verloor met 9-2.JC1 won in een soms rommelige wedstrijd met 2-0 van Olympia C1 dat behalve in het laatste deel een paar strafcorners en ook een strafbal niet wist te benutten.MC1 verloor tegen HSD C1 met 8-0.MC2 speelde goed in de 1ste helft en stond tegen Pelikaan C4 met 4-0 voor.Na rust ging het net als vorige week niet zo goed meer maar Pelikaan kon maar 1x profiteren.MC3 kon tegen Breda C3 de zege met 2-1 binnenhalen.MB1 speelde met 3-3 gelijk tegen Mistral B1 en MA1 scoorde er op los tegen Tempo A4 en won met 10-2.

Zondag 2 mooie resultaten,Heren 1 speelde tegen Breda 5 met 2-2 gelijk en heeft na de winterstop nog niet verloren.De volgende wedstrijd is thuis tegen koploper HSD1.Ook de 3-2 zege van Dames 1 tegen Tempo 2 was prima en ook zij zijn nog zonder nederlaag na de winterstop.Dames 2 verloor na een spannende wedstrijd met 5-4 van Shot 8 maar Dames Jong kon het niet bolwerken tegen een zeer sterk spelend Rapid 1 en verloor met 9-1.De Veteranen zitten in een dip en hebben na de winterstop nog geen punt gepakt.