VV Hoeven verliest
belangrijke wedstrijd

HOEVEN - Afgelopen zondag was de return tegen Uno Animo. Voor beide ploegen stond heel veel op het spel. Winst was eigenlijk nodig om de laatste plaats op de ranglijst te verlaten. Hoeven was wat onthand, omdat onder meer het centrum van de verdediging niet aanwezig was, alsmede moest Cyril van der Veen ’s morgens geblesseerd afmelden. Laat onverlet dat de vervangers het prima deden.

Uno Animo ging fel van start . Reeds in de 13 minuut maakte ze de 1-0. De bal werd niet goed weggewerkt in de 16 meter. De spits van Uno Animo kon hiervan profiteren en maakte de 1-0. Later bleek dit de winnende treffer te zijn. De 1ste helft was Uno Animo meer aan de bal, en was wat feller. Toch was het de goed spelende Robert Frerichs die een vrij trap vanaf 18 meter snoeihart inschoot, zijn inzet spatte uiteen op de lat. Erwin Roks kreeg net voor rust nog een kansje. Na rust probeerde Hoeven de aansluitingstreffer te maken. Uno Animo zakte in en liet Hoeven komen. Het was met name de laatste man die stand hield. Hoeven kon onvoldoende een vuist maken. De tegenstander kwam nauwelijks nog in de buurt van onze goal. Voor Hoeven was het moeilijk om kansen te creëren. De lange ballen waren voor de fysiek sterke verdedigers. Het bleef 1-0. Teleurstellend voor Hoeven. Gelijkspel was meer op z’n plek geweest. We blijven hoop houden. Zondag naar Kruisland, die nog mee doen voor het kampioenschap. We hebben al eerder in Kruisland een goed resultaat laten zien.