V.l.n.r: Voorzitter Jan Paantjens, Annemieke van Bloois en Peter Stam.
V.l.n.r: Voorzitter Jan Paantjens, Annemieke van Bloois en Peter Stam.

HOEVEN - De Elisabeth Stichting met Jan Paantjens als kersverse voorzitter, heeft een bedrag van 1010 geschonken aan de Zomerschool. Dit gebeurde vorige week in het Punt in Hoeven.

VAN ONZE REDACTIE

Voormalig wethouder van de gemeente Halderberge Jan Paantjens is de nieuwe voorzitter van de Elisabeth stichting. Hij volgt oud-burgemeester van Oud Gastel, Piet Rossou op. "De Elisabeth Stichting is een stichting die projecten/ activiteiten voor ouderen wil ondersteunen", zo legt Paantjens uit.

Jubileum

Niet voor niets heeft het bestuur er dan ook voor gekozen om de Zomerschool financieel te ondersteunen. "Zij organiseren in de zomermaanden, als de kinderen en kleinkinderen op vakantie zijn en de activiteiten van diverse verenigingen stil liggen, activiteiten voor ouderen. Dit varieert van dorps/ stadswandelingen tot museum bezoek, workshops en filmvoorstellingen. Dit doen zij in de gemeentes Halderberge, Moerdijk en Etten-Leur", weet de voorzitter. De Zomerschool vroeg een financiƫle bijdrage en vanwege het tienjarig bestaan vond het bestuur het een goed idee om 1010 euro bij te dragen. [l]