Uitslagen Winterparen-
competitie Bridge 5e periode

OUDENBOSCH - Na het spelen van zes competitieavonden zit de vijfde periode er weer op. In beide lijnen is er een spannende wedstrijd gestreden met toch enkele onverwachte scores.

In de B-lijn wist het paar Van Thillo-Verlaar de 1e plaats te behalen met 57,27% dank zij een beter gewogen gemiddelde dan het echtpaar Segers met 57%. De derde plaats is voor paar dms. Luyben- van Rijn met 52,24%. Deze drie paren promoveren naar de A-lijn.

In de A-lijn scoorde de hr. De Koning-Van der Sanden met 55,03% goed voor de eerste plaats. Voor de tweede plaats ging het paar mw. Talboom-hr. Nelemans met 52,64%. De derde plaats ging naar mw. Van Thillo-hr. Hettema 51,91%.

Nu staat de zesde periode weer op het programma van zes speelavonden, hetgeen er om gaat spannen wie zich kampioen van de club mag noemen.

Bridgers welkom

Mochten er nog bridgers een mooie club zoeken bij Bridgeclub Oudenbosch is iedereen welkom, toch zeker om aan de zomercompetitie deel te nemen welk start op maandag 17 juni.

Voor zaterdag 6 april staat het 17e Rondje Basiliek op het programma, met inmiddels al over de honderdvijftig inschrijvingen. Er wordt gespeeld op acht locaties volgens het Barometersysteem.[l]