Achtste ronde voorjaarscompetitie voor Vice Versa '51

OUDENBOSCH - Afgelopen weekend werd de 8e ronde van de voorjaarscompetitie gespeeld.

Jeugd 1 had een uitwedstrijd tegen Belcrum 3. Het was een vlotte wedstrijd met enkele 4-gamers en maar één 5-gamer. De wedstrijd begon goed. Onze jongens stonden al vrij snel met 5-0 voor. Toen verloor Koen zijn 2e wedstrijd. Kevin verloor zijn laatste wedstrijd. Jarno won zijn laatste wedstrijd in een spannende 5-gamer. Jarno won 3 wedstrijden, Kevin en Koen ieder 2. Jarno en Kevin wonnen de dubbel.

Jeugd 2 speelde uit tegen het sterke ODT Kanjers Uitzendb. 3. Bijna alle wedstrijden werden in 3 games beslist. Emma, Stijn en Dawid wonnen allen 1 wedstrijd: Emma en Stijn in een spannende 5-gamer. Emma en Stijn verloren de dubbel.

Team 1 speelde thuis tegen ODT Kanjers Uitzendb. 2. Het lukte alleen Stephan om 3 wedstrijden te winnen. Pim en Koen waren dicht bij een winst. Ze verloren beiden een wedstrijd in 5 games. Stephan en Koen verloren de dubbel in 5 games.

Team 2 had een uitwedstrijd tegen TCO ‘78 1. Het was een vlotte wedstrijd met een enkele 4-gamer en drie 5-gamers. De 5-gamers werden door ons team gewonnen, waarvan Rens een met 13-15. Rens won al zijn wedstrijden. Annemieke en Marco wonnen er ieder 2. Rens en Marco wonnen de dubbel in 5 games.

Team 3 speelde thuis tegen TCS 1. Het was een spannende wedstrijd met maar liefst vijf 4-gamers en drie 5-gamers. Dylan stond sterk te spelen. Hij won twee wedstrijden in drie games. Zijn derde wedstrijd verloor hij jammerlijk in 5 games. Het zou mooi geweest zijn dat hij zijn tegenstander onttroond zou hebben van zijn 100%. Peter en Niek wonnen ieder 2 wedstrijden in 4 en/of 5 games. Peter en Dylan wonnen de dubbel in 5 games.

Team 4 speelde uit tegen The Back Hands 5. Het was een spannende wedstrijd met maar liefst zes 5-gamers. Het ging gelijk op tot en met de 8e wedstrijd: 4-4. De tegenstander won de laatste 2 wedstrijden in 5 games. Verena had een goede avond: zij won 2 wedstrijden. Willem won 1 wedstrijd en Niels niets. Verena en Willem wonnen de dubbel in 5 games.

Team 5 speelde ook uit tegen The Back Hands 7. Deze wedstrijd ging heel vlot. Er waren maar twee 5-gamers. De andere werden allemaal in 3 games door ons team gewonnen. Roel en René wonnen al hun wedstrijden. Martijn won er 2. Hij verloor een wedstrijd in 5 games met 11-9. Roel en Martijn wonnen de dubbel.

Team 6 had een uitwedstrijd tegen Het Markiezaat 6. Er waren vier 4-gamers en twee 5-gamers. In de eerste vijf wedstrijden won de tegenstander er 4. Er dreigde een fikse nederlaag. Dit werd door ons team rechtgezet door in de tweede reeks van vijf wedstrijden er ook 4 te winnen. Een gelijkspel dus. Cor en Mike wonnen ieder 2 wedstrijden. Goos won er 1. Cor en Mike verloren de dubbel.

Team 7 speelde thuis tegen Witac ’89 4. De helft van de wedstrijden werd in vier games beslist. Team 7 hoopte op een flinke winst, maar de tegenstander werkte daar niet erg aan mee. Na zeven wedstrijden was de stand 4-3. Doordat al onze spelers hun laatste wedstrijd wonnen, was er toch nog een ruime winst. Jarno won 3 wedstrijden, Hanny won er 2 en Jos 1. Hanny en Jarno wonnen de dubbel.

Uitslagen

Belcrum 3-Jeugd 1 2-8

Team 1-ODT Kanjers Uitzendb. 2 3-7

TCO ’78 1-Team 2 2-8

Team 3-TCS 1 7-3

The Back Hands 5-Team 4 6-4

The Back Hands 7-Team 5 1-9

Het Markiezaat 6-Team 6 5-5

Team 7-Witac ’89 4 7-3 [l]