Verdiend gelijkspel voor vv Hoeven

HOEVEN - Wat speelden we tactisch en op inzet een goede wedstrijd tegen Kruisland, De 1ste helft was lastig. Kruisland had meer balbezit. Speelde technisch iets beter voetbal. In de 23ste minuut scoorde Kruisland. Een mooie dieptepass kwam bij spits Didi die zich vrijspeelde en met een schuiver in de rechterhoek de 1-0 aantekende. Onze keeper Stephan Moss, keeper van O-19-1, die vandaag moest invallen, was kansloos. Een vrije trap van Robert Frerichs spatte uiteen in de muur. Net voor rust maakte Kruisland de 2-0.

Hoeven kwam super sterk uit de kleedkamer en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Jim Fransen (jarig ) werd in de diepte weggestuurd door Stijn Kerstens. De keeper van Kruisland kon de bal net iets eerder pakken. Even later schoot Robert op de goal vanaf 20 meter. De keeper van Kruisland had veel moeite de inzet te pareren. Jim was er als de kippen bij om de bal in de netten te jagen. Hij maakte de 2-1. Hoeven stroopte de mouwen extra op. Complimenten aan het hele team dat met zoveel passie en inzet speelde. Complimenten aan Stephan die in de 70ste minuut een kans van Kruisland om zeep hielp. Hij stopte de bal van de Kruisland spits. Het was Robert die de tweede helft onnavolgbaar was voor de tegenstanders. In een combinatie tussen Robert en Niels werd Robert in de 16 meter onrechtmatig onderuit gehaald. Strafschop. Jim schoot de strafschop prachtig in.Het bleef spannend tot de laatste minuut. Met 2-2 werd afgefloten. Voor Hoeven voelde het gelijke spel als winst, voor Kruisland al verlies. zondag thuis tegen Zundert, weer een finale voor behoud.