Hockeyclub Oudenbosch ME6mix komt net tekort tegen Tempo

OUDENBOSCH - Het mixteam speelde tegen Tempo 2 dat al wat langer samenspeelt. Onze meisjes en 1 jongen spelen met veel inzet maar het lukt tot nu toe nog niet om een wedstrijd te winnen. Tegen Tempo stonden zij al snel met 2-0 achter maar nog voor rust scoorden zij de 2-1. Na rust konden zij het een tijdje volhouden maar Tempo wist toch nog 2x te scoren. Vlak voor tijd kreeg ons team toch nog de beloning voor het harde werken en werd de eindstand 4-2 voor Tempo.

M8E2 was veel te sterk voor Mistral 1 en hoewel de uitslag het niet doet vermoeden (14-1) stond er een goede keepster in het doel bij Mistral. M8E1 ging naar Walcheren en speelde daar tegen een fysieke en vaak hakkende tegenstander, toch hielp dat niet want M8E1 won met 7-2. J8E1 was te sterk voor Gilze Rijen en won met 6-1. J6E1 en Made 2 speelden een spannende wedstrijd en een gelijkspel was een mooie uitslag voor beide teams geweest maar vlak voor tijd scoorde onze jongens toch de winnende treffer (6-5).

MA1 had het in de 1ste helft lastig tegen het 10-tal van Zwart Wit A4 (1-0). Na rust liep het beter en werd met 5-0 gewonnen. MB1 sloeg ook in de 2de helft toe tegen Zevenbergen B3 en won met 5-2. MC1 kwam 1-0 voor tegen Push C7 maar kon de voorsprong niet vasthouden, Push kwam met 3-2 voor en dat werd ook de eindstand, een aantal strafcorners voor MC1 leverden niets op. MD1 verloor uit met 3-1 van Breda D5 en JC1 vond het niet fijn op het waterveld van Goes en verloor daar met 5-1. MC3 won uit tegen Rapide C2 met 4-1. MC2 wist op een zandveld wel te winnen uit tegen Goes C3 (6-3) en speelt zaterdag thuis tegen medekoploper Etten Leur C5. De wedstrijd van JD1-HOCO D2 verliep in een vervelende sfeer en beide teams moeten wachten op een beslissing van de hockeybond.

Zondag spelen Heren 1 en Dames 1 tegen HSD 1. Bij de heren staat HSD 1ste maar Heren 1 heeft na de winterstop nog niet verloren. Het werd een spannende wedstrijd waarin Heren 1 met 1-0 voor kwam maar vooral in de 2de helft een paar keer goed kwam, daar bleef het bij ook dankzij goed keepen van Terp. Dames 1 kwam net niet aan 10 doelpunten, zij wonnen met 9-5. Beide wedstrijden verliepen in sportieve sfeer met na afloop bolussen van onze tegenstanders! Dames J1 verloor met 3-2 van Push J2 en Dames 2 versloeg Shot 9 met 3-1.