Links Niek van Peer, midden Kampioen Peter van Peer en rechts tweede plaats Jan Linkels.
Links Niek van Peer, midden Kampioen Peter van Peer en rechts tweede plaats Jan Linkels. Ad van Peer

De Profs'74 reikt biljartprijzen uit

OUDENBOSCH - Afgelopen week werden op de laatste biljartavond de prijzen uit gereikt. De biljart ruimte was omgeturnd in vergaderzaal en prijzen festival.

Peter van Peer won op de finale avond de kampioenstitel libre. 2e plaats was voor nieuwkomer Jan Linkels en 3e plaats was voor Niek van Peer. De Poedelprijs ging naar, bewoner van de Kroonestede, Toon Martens, die ook nog de prijs van het geluksbord mee naar huis nam. De Hoogste serie was voor bewoner Jan Konings. De kortste partij was voor Jan van Agtmaal die 'n partij in zeven beurten uitspeelde tegen Ad van Geel.

De avond van de prijsuitreiking begon met een korte vergadering. Daarin werd uitvoerig teruggekeken van het afgelopen seizoen. Daarna was het een gezellig samen zijn met het geluksbord. Alle leden konden na afloop nog een extraatje meenemen en een heel mooi uitslagen blad. Voldaan en tevreden ging ieder huiswaarts.

Volgende week nog het tien over de rood toernooi het laatste afsluitings koppeltoernooi. Daarna enkele maanden geen biljart meer, of ze dat kunnen is nog de vraag. Jan Linkels niet denken wij. Wetende dat in september, in Kroonestede, weer de 46e competitie start.[l]