Groepje D-niveau.
Groepje D-niveau. Loes Kouters

Springwedstrijd Vlug en Lenig

OUD GASTEL - Op 6 april hebben we met Vlug en Lenig weer meegedaan aan de jaarlijkse springwedstrijd. Het was een extra speciale wedstrijd want hij werd georganiseerd door onze eigen vereniging.

De wedstrijd was in Dinteloord en er deden drie groepen van de vereniging mee. Hiervan waren twee groepjes E-niveau en één groepje D-niveau. Voor vele was het hun eerste echte springwedstrijd en dit zorgde ervoor dat het extra spannend was. Iedereen heeft super goed zijn best gedaan en ze hebben met veel plezier laten zien wat ze kunnen.

Het jongste groepje bestond uit: Fay, Meike, Selina, Nurjenna, Renate, Sydney, Lisa Timmers en Lisa Aarssen. Ze hebben weken keihard getraind om op deze dag het beste te laten zien. Zenuwen speelde een rol waardoor het niet altijd even goed lukte. Toch hebben ze een supermooie mini-trampoline oefening laten zien en ook op de lange mat kwamen er goede radslagen en handstanden voorbij.

Het volgende groepje bestond uit: Annemarie, Demi, Leia, Anouk, Maud, Megan en Melissa. Deze meiden vonden het elke keer erg lang wachten voordat ze mochten turnen, maar hebben wel allemaal laten zien wat ze konden. Af en toe een valletje hier en daar maar dat hoort erbij. Ze hebben een mooie oefening op trampoline kast laten zien en hadden hier een 4de plaats. Het laatste groepje is het groepje wat in D-niveau meedeed. Deze oefenstof is net iets moeilijker en in plaats van trampoline kast mochten ze trampoline pegasus springen. De meiden hebben op alle drie de onderdelen geknald en mochten dan ook drie keer de 1e prijs in handen nemen. Het was een gezellige en leuke springwedstrijd. Iedereen mag trots op zichzelf zijn en is weer een ervaring rijker![l]