Kom ook eieren zoeken op de Meeshoeve

OUD GASTEL - De kinderen kunnen ook dit jaar weer samen met de paashaas op zoek naar het gouden ei. Bovendien kunnen de kinderen knutselen, een ritje met de huifkar maken en natuurlijk genieten van de dieren.

Amarant en Surplus geven uitleg over hun activiteiten op de zorgboerderij. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Zeemanskoor de Kreekrakkers uit Stampersgat en DE ut Zooyque uit Oudenbosch. We hopen dat het zonnetje lekker schijnt en dat u dan heerlijk kunt genieten van de muziek.

Verder een expositie van schilderijen en papieren bouwwerken van Cor Schreuders in het wagenhuis. Dit is zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

Het is al lente, dus in de tuin zie je de voorjaarsbloemen, de bloesem in de fruitbomen en de eerste groenten in de kas. Natuurlijk is ook het oude woonhuis, het Meesmuseum in het Wagenhuis, winkel en het terras open.

De Meeshoeve is op 2e Paasdag geopend van 13.00 tot 16.30 uur en is te vinden aan Strijpdreef 6 te Oud Gastel. De toegang is gratis. www.meeshoeve.nl[l]