Verdiende overwinning vv Hoeven

HOEVEN - Het was erop of eronder voor Hoeven. Van Zundert die 3 punten voor stonden moest gewonnen worden wilde we nog enige kans maken op behoud. De supportersvereniging had gezorgd voor extra sfeer. Top.

Het was al gelijk schrikken. In de 1ste minuut maakte Zundert uit de 1ste aanval al direct de 0-1. Zundert was 20 minuten sterker en feller, toen pakte Hoeven de draad weer op. Jim was dicht bij een doelpunt. In de 25ste minuut kreeg Hoeven een strafschop. Robert Frerichs, ook deze wedstrijd heel sterk aan de bal, werd onreglementair gevloerd. Jim Franssen benutte de strafschop en maakte daarmee zijn 100ste goal voor Hoeven. In de 31ste minuut gaf Robert een dieptepas op Jim, Jim zette voor en de verdediger van Zundert schopte de bal in eigen goal. Met 2-1 was het rusten. Na rust zagen we een team dat als collectief knokte en ook goed speelde. In de 52de minuut een prachtige pass van Jessie van Bavel. Hij zette Erwin Roks vrij voor de keeper. Erwin rondde keurig af (3-1). Hoeven kreeg steeds wat kansen, toch maakte Zundert in de 62ste minuut de 3-2. Robert nam in de 67ste minuut een vrije trap van rechts. De bal kwam op maat op het hoofd van Jim die de 4-2 inkopte. Hoeven bleef kansen creëren. Erwin maakte uit een combinatie de 5-2 in de slotminuut.

Hoeven is op doelsaldo van de laatste plaats. Tweede paasdag moeten we thuis tegen Zeelandia Middelburg. We kunnen de steun van de supporters weer gebruiken.

Ook Hoeven 2 deed goede zaken door met 2-0 te winnen van WSC Waalwijk.

JO8-1-Klundert JO8-1 av.10:00u

JO11-1 neemt deel aan het kwalificatietoernooi voor latere internationale hoofdtoernooi bij Rood Wit. [l]