Resultaten van Alpha
tijdens Regio finales

OUDENBOSCH - In het weekend van 12 april waren de regiofinales in Breda voor een viertal meiden van Alpha. Zij waren doorgestroomd vanuit de voorwedstrijden en mochten gaan strijden om een plek in de top van hun categorie van Zuid West Nederland.

In de middag mochten Lotte en Ymke hun beste beentje voorzetten. En de meiden waren allemaal goed aan elkaar gewaagd, dus elke wiebel telt. Ymke heeft meegedaan in de pupil 1 D2 en werd uiteindelijk 27e, voor je eerste jaar meedoen in deze wedstrijden, goed gedaan! Lotte kwam uit in de senior supplement G en kreeg na vier toestellen de zilveren medaille omgehangen! Netjes hoor! Kim en Zoë waren aan de beurt in de avond ronde en kwamen in gevecht om een plaatsje in de top 10. Ook hier werd zij aan zij gestreden en kwam Kim in de senior E op de 18e plaats. Zoë in de andere baan stond haar mannetje in de pupil 2 D2 en wist de wedstrijd in de top 5 te eindigen, ze werd 4e! Ze kreeg vervolgens te horen dat ze door mag naar het district! Yes! Meiden, heel goed gedaan, jullie hebben er voor gevochten vandaag! Zoë, heel veel succes in Limburg bij je dictrictfinale!

Alpha 40 jaar!

Alpha viert dit jaar haar 40 jarig jubileum en achter de schermen wordt gewerkt aan een receptie voor alle Alphaatjes van toen en nu. Dus zaterdag 22 juni kun je in de agenda zetten, want dan zal deze festiviteit plaats vinden. In het kader van het jubileum wordt gewerkt aan een boek, waarvoor anekdotes, foto’s en andere herinneringen van (oud) – Alphaatjes zeer welkom zijn. Deze kunt u sturen naar alpha40jaar@gmail.com.

Vakantie

Alpha ligt stil van 21 april t/m 5 mei, vrolijk Pasen alvast! [l]