Uitslag tweede ronde BC Ups & Downs

OUDENBOSCH - Op dinsdag 9 april jl. eindigde met de vijfde zitting de 2e periode van het bridgeseizoen 2019. Tijd om de balans op te maken en te bepalen welke paren promoveren alsook degraderen.

A-lijn

Deze laatste zitting bracht toch nog enkele flinke verschuivingen in de eindstand te weeg. Dankzij een sterke eindspurt zijn Ann en Corry het leidende paar Ineke en Liesbeth toch nog gepasseerd. Dat gold eveneens voor het paar Toke en Frans die daardoor beslag legde op de derde plaats. De eindstand luidt: 1. Ann en Corry 53,89; 2. Ineke en Liesbeth 53,36; 3. Toke en Frans 52,92; 4. Cor en Wim 52,01.

B-lijn

In deze lijn had het team Marie-Louise en Ellis een duidelijke voorsprong. Hun eerste plaats kwam in de slotronde derhalve niet meer in gevaar. Wel lukte het aan het paar Irma en Nico met een hoog gemiddelde als nog de 4e plaats te bereiken. De eindstand hier luidt: 1. Marie-Louise en Ellis 60,17; 2. Dymphie en Frans 58,36; 3. Olga en Aad 57,15; 4. Irma en Nico 53,05. Deze vier paren promoveren hierdoor naar de A-lijn.

Nieuwsgierig naar een bridgeclub?

Bent u benieuwd naar onze bridgeclub kom dan dinsdagavond langs bij hotel De Kroon te Oudenbosch en ervaar de gezellige sfeer waarin gespeeld wordt. Dankzij de twee lijnen kan op een verschillend niveau worden gebridged. Zowel sterk als minder sterk, u kunt uw krachten met andere gelijkgestemde bridgers meten. De koffie staat klaar. [l]