Alphababbel

OUDENBOSCH - Afgelopen zaterdag had de selectie de laatste wedstrijd van de vierkamp, een vriendschappelijke competitie met vier andere verenigingen.

Het was erg spannend bij de aspiranten, in de afgelopen wedstrijden varieerden vooral de plaatsen 2 t/m 5. Ze hebben allemaal hun beste beentje voor gezet en eindigden in Gilze op de tweede plaats, waardoor ze in de eindstand de 3e plaats veroverden.

Bij de junioren was de competitie in de wedstrijden ervoor net zo spannend, dus er kon ook hier nog van alles gebeuren. Ook deze dames gingen er echt voor en dat leverde een terechte 1e plaats op in Gilze met daarbij een tweede plaats over de hele vierkamp gerekend. Heel goed gedaan allemaal!

Voorzitter Wim van Overveld

Helaas is onze voorzitter momenteel door ziekte uitgeschakeld, dit zal nog een poosje duren. Hierdoor zal ook trainster Maike wat minder aanwezig zijn. Heel Alpha leeft mee en we wensen jullie heel veel beterschap en sterkte!

Assistentie

Alpha kan alleen maar draaien door de hulp en assistentie van vrijwilligers in en tijdens de lessen. We kunnen altijd een extra paar handen gebruiken, met name op de jongensgroep (donderdag van 18:00-19:00) zoeken wij nog vaste hulp.
Mocht je interesse hebben of ook eens willen proberen of je het leuk vindt om tijdens turnlessen te helpen begeleiden, neem dan gerust contact op!

Alpha 40 jaar

Alpha viert dit jaar haar 40 jarig jubileum en achter de schermen wordt gewerkt aan een receptie voor alle Alphaatjes van toen en nu. Dus zaterdag 22 juni kun je in de agenda zetten, want dan zal deze festiviteit plaats vinden.
In het kader van het jubileum wordt gewerkt aan een boek, waarvoor anekdotes, foto’s en andere herinneringen van (oud) -Alphaatjes zeer welkom zijn.
Deze kunt u sturen naar alpha40jaar@gmail.com[l]