Sc Gastel jeugd voetbaltoernooi

OUD GASTEL - Zaterdag 15 juni organiseert Sc Gastel voor de 3e keer het Sc Gastel club van 100 jeugdtoernooi. Voetbalteams in de categorieën 7 tot en met 11 jaar gaan met elkaar de sportieve strijd aan op het nieuwe sportpark Blankershove.

Er is nog plaats voor teams in de diverse categorieën, zowel jongen als meisjes teams kunnen worden geplaatst. Er wordt zo goed mogelijk ingedeeld op kwaliteit van de inschrijvende teams zodat alle niveaus in de diverse poules competitief kunnen zijn.

Sc Gastel maakt dit toernooi mede aantrekkelijk door wat extra’s te doen voor alle deelnemende teams in de vorm van het aanbieden van dranken en snacks bij aankomst. Eveneens zal er voor alle teams worden gezorgd voor een herinnering en prijs na afloop. Ook worden er per categorie sportiviteitsprijzen uitgereikt, en dit in de vorm van een hele mooie attentie! Het toernooi is van 8:00 tot 13:00 uur.

Dus zoek je op zaterdag 15 juni nog een gezellig voetbaltoernooi voor teams in de leeftijd van 8, 9, 10, en 11 jaar? Schrijf je dan zo snel mogelijk in via toernooicommissie@scgastel.nl. [l]