43e Wandel 4 daagse Oudenbosch

OUDENBOSCH - De Avondvierdaagse Oudenbosch wordt dit jaar in de eerste week van juni gelopen. Zet de data 3, 4, 5 en 6 juni dus in je agenda, plan je avonden vrij en loop lekker mee!

We hebben routes voor de 15 km, 10 km én voor de 5km, organiseren een superleuke avond en een spetterende inhaal op vrijdag. Dankzij onze sponsoren kunnen wij elke avond een gezond stuk fruit of iets anders lekkers en iets te drinken aanbieden voor onderweg. Natuurlijk laat je onderweg netjes je kaart knippen.

Inschrijven

Vanaf heden is het mogelijk om online in te schrijven via www.wijkverenigingpagnevaartoost.nl

Op vrijdag 31 mei kunt u zich inschrijven tussen 18.00-20.00 uur, of maandag voor vertrek in het Sportcafé De Beuk. Plaats van vertrek & aankomst: Sportcafé De Beuk, Beukenlaan 4 te Oudenbosch.

Vertrektijden

De lopers van 10 en 15 km starten om 18.30u, die van 5 km een kwartiertje later, om 18.45u.

Meer informatie is te verkrijgen bij de wijkvereniging, via info@wijkverenigingpagnevaartoost.nl.

Vrijwilligers

Geen fantastisch avondvierdaagse zonder de inzet van vele vrijwilligers en sponsors. Extra handen kunnen we altijd goed gebruiken. Dus kun je een of meerdere avonden helpen, meld je dan aan via info@wijkverenigingpagnevaartoost.nl. Hoe leuk is het om gezellig mee te lopen terwijl je een oogje in ’t zeil houdt en de juiste route in de gaten houdt, medailles uit te delen, verkeer te regelen of al die vrolijke stappers van stempels te voorzien?

Ook nieuwe en bestaande sponsoren zien wij graag (terug) om van deze 43e editie van de avondvierdaagse in Oudenbosch weer een daverend succes te maken. Aanmeldingen graag via info@wijkverenigingpagnevaartoost.nl

Vanaf 1 april kun je weer inschrijven. Let op! dit kan alleen via onze website www.wijkverenigingpagnevaart.nl.nl, dus trommel je vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes op, schrijf je in en doe mee met de allergezelligste avondvierdaagse in de regio. Wij rekenen op een recordaantal deelnemers! [l]