Muzikanten Harvano.
Muzikanten Harvano.

Voorjaarsconcert Harvano

OUD-GASTEL - Senioren Harmonie HARVANO geeft op zaterdag 11 mei haar Voorjaarsconcert in ’t Veerhuis te Oud Gastel. De Harmonie treedt hier samen op met gemengd koor De Parel Vocal Group.

Zij zijn ooit begonnen onder de vlag van Muziekvereniging Oranjevaan, maar een deel van de zangers besloten om op eigen benen verder te gaan. Dit heeft begin 2018 geresulteerd in een nieuw vierstemmig koor onder leiding van dirigent Jack Vermeulen en met muzikale begeleiding van pianist Patrick Goverde een eigen stijl en geluid wil neerzetten.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit popmuziek, afgewisseld met gospelnummers en liedjes uit musicals, waarbij het zingen van ballads hun sterke kant is.Het koor haalt energie uit het mooi samen laten klinken van diverse nummers en brengt ook kwaliteit, maar plezier in de muziek staat voorop.

Dit ensemble heeft haar zetel in Fijnaart en bestaat uit ca. dertig leden uit de regio West-Brabant.

Op het programma van deze middag, dat onder leiding van dirigent Nico van Oudheusden van Harvano en Hans Reijs van De Parel Vocal Group wordt gepresenteerd, staan weer een aantal mooie nieuwe nummers.

Harvano, Harmonie Van Ouderen, is in 1977 opgericht en bestaat momenteel uit zo’n 59 actieve muzikanten. Daarmee is een brede harmoniebezetting gerealiseerd. Maar muzikanten, vijftigplussers, die niet meer (volledig) aan het arbeidsproces deelnemen zijn altijd welkom. Kom eens vrijblijvend langs. We repeteren op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in ’t Veerhuis te Oud-Gastel. Voor meer informatie: www.harvano.nl

Het concert begint om 19.30 uur en de zaal is vanaf 19.00 uur open. De toegang tot het concert is gratis, en mogelijk is het daarom een goede gelegenheid voor familie, vrienden en kennissen van Harvano en De Parel Vocal Group, om eens gezellig aan te schuiven. Beide gezelschappen gaan zich samen inzetten voor een onvergetelijke avond, met muziek uit elk denkbaar genre.[l]