Goed weekend voor jeugdteams Victoria'03

OUDENBOSCH - De uitslagen waren zaterdag grotendeels in het voordeel van de jeugdteams van Victoria'03. JO19-1 speelde met 3-3 gelijk tegen Moerse Boys, maar had verreweg de beste kansen op de overwinning.

Helaas kwam het manco van het gehele seizoen, gebrek aan koelbloedigheid, weer bovendrijven. Al vroeg in de wedstrijd kwam Moerse Boys op 0-1, toen scheidsrechter Janse een penalty toekende, vanwege een vermeende handsbal van Gijs Timmermans, die de bal echter in zijn gezicht kreeg. Victoria'03 pakte de draad weer snel op en kwam al spoedig op 1-1, toen Tommy-li Chang een pass van Arssalan Amenchar op waarde schatte en koelbloedig binnenschoot. Plots was daar de 1-2. Op het randje van buitenspel, mocht een vleugelaanvaller doorgaan, waarna doelman Frans Kroon kansloos was op de inzet van de spits van Moerse Boys: 1-2. Victoria'03 veerde op en gaf gas bij. Middenvelder Djoury Mouws profiteerde van de ruimte, die hij kreeg na een geblokt schot en knalde de 2-2 binnen. Vijf minuten voor rust kwam Victoria'03 weer op achterstand. Een volledig mislukte terugspeelpass van Sten Aarsman belandde bij de spits van Moerse Boys, die 'dankjewel' tegen het cadeautje van Aarsman zei en de 2-3 binnenprikte. Na rust kreeg Victoria'03 weer de overhand, maar dat betaalde zich niet direct uit in doelpunten. Pieter van Etten was het dichtst bij een treffer, maar hij toucheerde de lat. Na een overtreding op Danilo Pejovic, kreeg Arssalan Amenchar vanaf elf meter de kans om zijn ploeg naast Moerse Boys te zetten, maar hij faalde opzichtig. Nog geen tien minuten later kreeg Victoria'03 weer een penalty toegewezen na een handsbal. Ditmaal belastte Pieter van Etten zich met de strafschop, die hij feilloos binnenschoot: 3-3. In de slotseconden van het duel had aanvoerder Lex van Dissel nog de ultieme kans om zijn ploeg de drie punten te bezorgen, maar oog in oog met de doelman, mikte hij te hoog.

Onder 17-1 won op eigen terrein met 2-0 van Unitas'30 JO 17-2. Luc Rebbens en Achraf Ouaddaf (vanaf elf meter) scoorden de doelpunten. Victoria'03 JO17-2 had niet veel kans tegen Schijf JO17-1: 6-0. Het team van Bjorn Verwater, Onder 15-1, haalde weer eens ouderwets uit: 5-0 tegen MOC'17. Onder 12-1 haalde de beste score van de dag: een 12-4 zege op Virtus JO12-3. Tholense Boys maakte wel drie treffers tegen Victoria'03 Onder 11-1, maar moest zelf maar liefst zes treffers incasseren, waardoor Victoria'03 Onder 11-1 met 6-3 de winnaar van het duel werd. Victoria'03 Onder 11-2 speelde met 4-4 gelijk tegen DBGC.