Prima dag Seniorenteams Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - Op Bevrijdingsdag verloor geen enkel Seniorenteam. Driemaal winst en twee gelijke spelen.

Dames 1 zorgde voor de grootste verrassing door met 2-2 gelijk te spelen tegen het sterke team van Pelikaan 3 en dus hebben de dames na de winterstop nog niet verloren. Daar zag het in het begin niet naar uit want Pelikaan nam een 2-0 voorsprong. Onze dames kwamen daarna beter in hun spel en kwamen goed terug door tweemaal te scoren. Na rust waren de aanvallen van Dames 1 schaars en probeerde Pelikaan door te drukken, dat lukte niet hoewel zij veel strafcorners kregen. Een hard werkend dames 1 was heel blij met het ene punt!

Heren 1 speelde ook tegen het 3e team van Pelikaan en wist na een 1-0 ruststand met 5-0 te winnen en verliet daardoor de laatste plaats. De keeper van Pelikaan voorkwam een hogere score.

Dames 2 begon al vroeg aan hun wedstrijd tegen Zwart Wit 9 en kwam met 1-0 achter.Vlak voor rust maakten zij gelijk en na rust werd het na een mooie aanval ook nog 2-1,daar bleef het bij.

Dames Jong stond met 3-0 achter tegen Warande maar kwam daarna goed terug en werd er toch nog met 3-3 gelijkgespeeld.

De Veteranen hadden geen moeite met Pelikaan C en wonnen met 7-1.De inhaalwedstrijd tegen Zwart Wit E was veel spannender.Nadat beide teams 2 doelpunten hadden gemaakt werd de ruststand 5-2 voor Oudenbosch.Na rust kwam Zwart Wit al snel terug tot 5-4 en waren daarna nog een paar hachelijke situaties voor het doel van de Veteranen.Tot opluchting van de spelers bleef het daarbij.