Inschrijving Open Toernooi Tennisvereniging Mattemburgh geopend

HOOGERHEIDE - Het toernooiseizoen is weer geopend en de Technische Commissie van TV Mattemburgh heeft weer zin in het organiseren van het 2e 'Macron Store Open Toernooi TV Mattemburgh 2019' in Hoogerheide.

Iedere tenniss(t)er kan zich inschrijven voor een open toernooi, hiervoor hoeft men geen lid te zijn van TV Mattemburgh. Daarom zou leuk zijn als vele tenniss(t)ers uit de gemeente Woensdrecht zich zouden inschrijven en dat we u mogen begroeten in ons clubhuis “de Sterrenclub”. Het graveltoernooi zal plaatsvinden van zondag 30 juni 2019 tot en met 7 juli 2019 op het tennispark van TV Mattemburgh aan de Sportlaan 2 te Hoogerheide. Nieuw dit jaar is dat nu ook de junioren welkom zijn in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar en dat in alle onderdelen actuele rating zal worden gehanteerd. Tevens ontvangt elke deelnemer een gratis lot voor de loterij met een prijzenwaarde van 4000 euro, met als hoofdprijs een mountainbike t.w.v. 600 euro.

Na het geslaagde toernooi van 2018, gaat de technische commissie ook dit jaar weer alles in het werk stellen om er een prachtige, sportieve en gezellige week van te maken. TV Mattemburgh nodigt dan ook alle tennis(t)ers uit de gemeente Woensdrecht uit op haar park, de inschrijving is inmiddels geopend. Dus doe gezellig mee en schrijf u in via www.toernooi.nl [l]