SC Gastel ook volgend
seizoen in de derde klasse

OUD GASTEL - Met een overwinning zou SC Gastel 1 zich definitief veilig spelen in Breda bij SAB Breda.

Promovendus SAB vocht voor haar laatste kans om niet weer direct te degraderen uit de derde klasse. Na een half uur was het SC Gastel wat de score opende. Richard Hamers zette zelf de aanval op, de steekbal vanuit het middenveld was op maat en Richard rondde uiteindelijk in alle rust af. 0-1. Kort hierna was het Sjoerd die zich meldde. Sjoerd lepelde de bal keurig over de SAB keeper; 0-2. Een prima ruststand voor de ploeg uit Oud Gastel.

Na rust nog steeds een sterker SC Gastel. Matthijs was er als de kippen bij toen de bal bij de eerste paal voorgegeven werd; 0-3. Met een scherpe counter wist de Bredase ploeg 1-3 te scoren. SC Gastel was gewaarschuwd... SAB slaagde erin het laatste beetje hoop de grond in te boren toen een eigen speler de bal het doel in werkte na een scherpe voorzet van de bezoekers; 1-4. Vanaf nu was het de wedstrijd uitvoetballen voor SC Gastel. Devin Krijnen was koud in het veld toen hij een voorzet keurig binnenkopte 1-5. Trainer Johan van Batenburg liet jeugdspeler Bart Bus opnieuw ruiken aan het spelen voor de hoofdmacht van SC Gastel. In de counter van de bezoekers was het Bart die niet zelfzuchtig was en de bal op maat aflegde op Devin. De ingevallen spits van SC Gastel maakte hiermee zijn tweede van de wedstrijd 1-6.