Mooie overwinning Hockeyclub Oudenbosch Mix-E6 team

OUDENBOSCH - Het Mix-E6 team beghaalde zaterdag een mooie zege tegen Zevenbergen.De 7 meisjes en Julian als enige jongen kregen eindelijk loon naar werken en wonnen met 2-0.

Het spektakel van de zaterdag kwam van de wedstrijd J6E1 tegen Push E4.Na een vlotte voorsprong van ons team kwam Push goed terug.Daarna bleven beide teams maar scoren en hadden de spelbegeleiders eigenlijk een telraam nodig.Na afloop overleg met de coaches en werd de sportieve wedstrijd op 9-9 afgesloten.Een compliment ook voor de coaches!

M8E1 had een wat moeilijk begin tegen Gilze Rijen 1 maar toen het eenmaal begon te lopen kon Gilze geen tegenstand meer bieden.Het werd uiteindelijk 8-0.Ook M8E2 won ruim,het werd tegen Zundert 2 uiteindelijk 9-1.J8E1 verloor ruim,het werd 11-3 voor Breda 3.

MD1 won met 5-1 van Tempo D4 en heeft nog kans op de 1ste plaats.JD1 versloeg Made D1 met 7-0.JC1 verloor met 10-0 van Push C3 dat prima speelde.MC1 speelde 1-1 tegen Prinsenbeek C4 en MC3 kwam tegen Tempo C2 ook niet verder dan 1-1.MC2 won met 5-1 van Zwart Wit C8,waarbij de prachtige goal van Zwart Wit opviel.In de 2de helft was MC2 niet in staat om nog een paar mooie kansen te benutten en zo de score op te voeren.MB1 stond in de rust al met 4-0 achter tegen Goes B3.Na rust een opleving door 2 doelpunten maar dat lukte Goes ook dus werd er met 6-4 verloren.MA1-Push A7 werd afgelast omdat Push te weinig speelsters had.

Zondag verloor Dames 2 met 10-1 van Push 13.Dames Jong deed het beter tegen Liberty.Na een 1-0 voorsprong maakte Liberty vlak voor rust gelijk.Na rust werd het 2-1 voor Liberty voordat onze dames 2x scoorden.Die voorsprong konden zij niet vasthouden,het werd 3-3 en daar bleef het bij.Een goed resultaat tegen het hogergeplaatste Liberty.De Veteranen A wonnen met 8-2 van Tempo B en Heren 1 won met 2-1 van Pelikaan 2 en stijgt weer een plaats.Dames 1 haalde uit tegenEtten Leur 7 en won met 9-0.