Freerunning Cobra's genomineerd voor club van het jaar

HALDERBERGE - Freerunning Cobra’s is dit jaar genomineerd voor club van het jaar! Dat is natuurlijk fantastisch nieuws. Wij hopen om in onze regio Halderberge deze titel te winnen. Natuurlijk zou het helemaal mooi zijn als we ook in West-Brabant groot worden. Wij hopen dat u wilt stemmen op ons. Dit kunt u doen door naar de volgende site te gaan: www.clubvanhetjaar.nl u kiest dan voor sportclub – Freerunning Cobra’s – gemeente Halderberge – Sportclub. Namens het Bestuur en Team Freerunning Cobra’s alvast hartelijk bedankt.

Afgelopen periode hebben wij, Vereniging Freerunning Cobra’s, weer meegedaan aan Sjors Sportief. De inschrijvingen stroomden binnen. Maar liefst 110 kinderen uit de regio hebben zich aangemeld. Uiteindelijk leverde dit zoveel aanvragen op om lid te worden van de vereniging dat er nu een kleine wachtlijst is op bepaalde groepen. Wij doen ons best om zo snel mogelijk alle kinderen te kunnen plaatsen. Freerunning wordt steeds populairder. Het is een tak van sport waar ieder kind op zijn of haar niveau mee kan doen en er is geen groepsdruk. Het gaat puur om het willen leren vanuit het kind zelf. Daarbij worden zij goed begeleidt en gestimuleerd door onze trainers.

Door middel van verschillende demo’s, zoals afgelopen Koningsdag in Oudenbosch, hebben wij laten zien wat Freerunning inhoudt. Ook zijn wij actief geweest op diverse basisscholen en middelbare scholen. Ook doen wij dit jaar mee aan Halderbergs Talent met een speciaal hiervoor opgericht demo team. Ons streven is om freerunning zo bekend mogelijk te maken. Wij bieden lessen aan voor kinderen vanaf 6 jaar in de gemeenten Roosendaal en Halderberge en leiden beginnende trainers op die naast freerunning ook interesse hebben in een stukje trainerschap. Wilt u meer weten over freerunning en de Freerunning Cobra’s stuur dan een mailtje naar info@freerunningcobras.nl of bezoek onze website op www.freerunningcobras.nl. [l]