Hockeyclub Oudenbosch J6E1 scoort weer volop

OUDENBOSCH - J6E1 zorgde alweer voor wat verwarring bij de spelbegeleiders. Na de 9-9 tegen Push vorige week werd het nu uit tegen Warande 6-6. De jongens doen het prima maar voor de vaak jeugdige begeleiders is het goed opletten bij het bijhouden va de stand.

ME6MIX speelde ook een goede wedstrijd tegen Push maar verloor net met 3-2. M8E1 won met 3-0 tegen Zundert dat het gezien de uitslag beter deed dan in Oudenbosch. M8E2 kwam tegen Gilze Rijen moeizaam op gang en stond met 2-0 achter voordat het wat beter ging lopen. Vooral na rust was de tegenstand van Gilze, dat zonder wissels speelde, een stuk minder en kon M8E2 uitlopen tot de 7-2 eindstand. J8E1 kon Olympia tot de rust goed partij geven en nam zelfs een voorsprong. Na rust was Olympia beter en won met 8-3.Het was aan beide keepers, Rens en Yves, te danken dat de score niet hoger werd. Zij keepten uitstekend!

JD1 speelde een goede wedstrijd tegen Push D4 en nam na rust een 6-2 voorsprong maar het werd toch nog even spannend omdat Push tot 6-4 terugkwam. Daar bleef het bij. MD1 was in de 1ste helft veel sterker dan Push D6 maar scoorde niet. Na rust deed Push dat wel 1x maar MD1 won toch door daarna 3x te scoren. MC1 stond tegen Warande C3 2x achter maar trok de stand toch weer gelijk. Daarna nam MC1 een 3-2 voorsprong maar dat was niet genoeg voor de overwinning want Warande scoorde in de laatste 5 minuten nog 2 keer(3-4). MC2 had geen moeite met HSD C2 en won met 7-0. MC3 redde het net niet tegen Push C5 en verloor met 2-1. MB1 verloor met 8-0 van Pelikaan B5 en MA1 verloor met 2-0 van Made A2. JC1 won met 3-1 van Breda C4.

Zondag won Dames 1 met 8-1 van Prinsenbeek 3 en blijft nog ongeslagen na de winterstop. Heren 1 speelde ook tegen Prinsenbeek 3 en na een wat moeizaam begin stonden zij in de rust toch met 2-1 voor. Na rust liep de score op tot 6-1 maar kansen op meer doelpunten waren er zeker. Ook een strafbal werd niet benut. De Veteranen moesten ook lang wachten op een doelpunt tegen Gilze Rijen maar ook zij wonnen met 6-1. Dames Jong verloor met 10-0 van Rapid, dat team hoort niet in deze klasse thuis, zij zijn veel te sterk voor al hun tegenstanders.