Springfield team B1.
Springfield team B1. Springfield organisatie

Korfbalteam B1 scoort goed bij Springfield

HOEVEN - Korfbal gaat lekker in Hoeven. Het afgelopen weekend is er weer goed gescoord door verschillende teams van Springfield.

Springfield B1 dames had afgelopen dinsdag een inhaal wedstrijd tegen Tovido B1. Door wat wegopbrekingen en files kwam een deel van het team te laat aan. De ouders van de tegenstanders waren zo bang van de Springfielders, dat ze de wedstrijd wilden aflassen. Gelukkig kon onze fantastische coach Erik dit verkomen. Snel omkleden en beginnen maar.

Tovido kwam al snel op voorsprong met 3-0. Springfield kwam terug en scoorde de 3-1. In laatste minuut van de eerste helft wisten de dames nog 2 doelpunten te scoren, waardoor ze met 3-3 de rust ingingen. In de rust kreeg het team een geweldige peptalk van hun coachen Erik en Miranda, waardoor ze nog een beetje feller werden. De doelpunten vlogen erin, maar dat gold ook voor de tegenstanders. Het bleef nog lang spannend, tot Springfield de 6-7 scoorde. Nu was het alleen nog een kwestie van wachten of het eindsignaal. Met deze overwinning keerden de toppers van de B1 dames en de super invaller terug naar Hoeven.