Bo's Voorleesuurtje.
Bo's Voorleesuurtje. Foto:

AGENDA

Vrijdag 24 mei

Bo's Voorleesuurtje

16:00 | Bibliotheek VanNu

Kom na schooltijd luisteren naar mooie verhalen in de Bibliotheek Oudenbosch. Bo leest voor aan alle kinderen met een luisterend oor! Op vrijdag 24 mei vieren we de verjaardag van Annie MG Schmidt en leest Bo voor uit een van haar vele boeken. Annie M.G. Schmidt werd in Nederland en Vlaanderen vooral beroemd met kinderboeken als Pluk van de Petteflet en Abeltje, series kinderverhalen als Jip en Janneke en kinderversjes als Dikkertje Dap en Het Beertje Pippeloentje. Kom je ook?

Zaterdag 25 mei

Vaders & Opa's lezen voor

11:00 | Bibliotheek VanNu

Vaders & Opa's voor Lezen over Annie MG Schmidt. Kom luisteren naar mooie verhalen in de Bibliotheek Oudenbosch. Op zaterdag 25 mei vieren we de verjaardag van Annie MG Schmidt en lezen we voor uit een van haar vele boeken. Annie M.G. Schmidt werd in Nederland en Vlaanderen vooral beroemd met kinderboeken als Pluk van de Petteflet en Abeltje, series kinderverhalen als Jip en Janneke en kinderversjes als Dikkertje Dap en Het Beertje Pippeloentje. Kom je ook? Van 11.00 tot 12.00 uur zijn alle vaders, opa's en kinderen van harte welkom op de voorleesochtend in de Bibliotheek in Oudenbosch. De kinderen worden door de vaders en opa's samen voorgelezen. Zaterdag 11.00 uur aan het Sint Annaplein 3 in Oudenbosch. De toegang is gratis ook voor niet-leden!

25-26 mei

Solo-expositie Jonneke Kodde

13:00 | Galerie Landgoed Maple Farm

Als vaste Kunstenares van de Galerie is er een inspirerende solo-expositie van beeldhouwster Jonneke Kodde met haar dynamische bronzen vogelbeelden. Bezoekadres: De Beeldenstorm Beeldentuin – Galerie Landgoed Maple Farm Roosendaalsebaan 4, 4744 SM Bosschenhoofd, 06-10503198, info@nvdbs.nl www.nvdbs.nl. Openingstijden: geopend: zaterdag- en zondagen van 13.00-17.00 uur en op afspraak.