Doek valt voor vv Hoeven

HOEVEN - Het slechte scenario dat mogelijk was kwam zondag uit. Zelfs bij een beperkt verlies zou Hoeven nacompetitie spelen, als Zundert maar zou verliezen. Gelijkspel zou ook al genoeg zijn. Maar niks van dat alles kwam uit. Hoeven liep in Waalwijk tegen een dikke nederlaag aan en Zundert speelde gelijk. Resultaat. Rechtstreekse degradatie.

Al na 2 minuten lag de bal achter onze keeper. Slecht uitverdedigen werd direct afgestraft. Hoeven schoot een keer tegen de lat via Erwin Roks. Verder waren er weinig wapenfeiten te benoemen de 1ste helft. Na rust stonden we direct 2-0 achter. Na een terugspeelbal die door onze keeper gepakt werd kregen we in de zestien een vrije trap tegen. De bal werd in de verre hoek gekruld. WSC ging op zoek naar meer goals. Ze waren feller en alle afvallende ballen waren voor WSC. Hoeven zat niet in de wedstrijd. 20 minuten voor tijd maakte ze zelfs de 3-0 uit een aanval. Sven Kokke moest met direct rood vertrekken. Hoeven werd toen 10 minuten sterker. Robert Frerichs pakte zijn doelpunt mee uit een vrije trap. Twee minuten later haalde een speler van WSC de bal van de lijn. Even voor tijd werd de 4-1 gescoord. Eerlijk is eerlijk. We verdiende niet te winnen. Na afloop bleek dat we gedegradeerd waren. Grote teleurstelling bij de technische leiding, spelers maar ook de vele meegereisde supporters. Daar mogen we trots op zijn. Supporters dank voor jullie steun en support ook dit seizoen weer. Volgend jaar gaan we er in de 3de klasse weer een mooi seizoen van maken.

Hoeven 2 had zich al gehandhaafd in de 1ste klasse en Hoeven 5 werd officieel kampioen. Hoeven 4 zoekt nog een klein aantal nieuwe spelers. Aanmelden bij het bestuur.