Helaas geen winst voor M8E1
Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - M8E1 speelde in Zevenbergen en dat zijn altijd spannende wedstrijden. Zo ook zaterdag, de stand was 2-2 en onze meisjes scoren de 3-2. Dat dachten de speelsters en ook de goed leidende jeugdige spelbegeleidsters. Doelpunt dus, nee zegt de coach van Zevenbergen en helaas laten de meisjes zich daar door beïnvloeden. Geen sportiviteitsprijs dus voor de coach. Het bleef dus 2-2 en dat was jammer voor het hard werkende M8E1.

M8E2 verloor voor het eerst, Teteringen was te sterk voor onze meisjes en de 5-1 nederlaag was terecht.

Het Mix team verloor met 7-2 van Push maar speelden zeker niet slecht.

J6E1 trof een dromerig team van DDHC, het werd uiteidelijk 12-0 voor J6E1 maar er waren veel maatregelen nodig om een monsterscore te voorkomen.

J8E1 verloor met 11-2 van Warande.

JD1 speelde prima tegen het sterke Were Di D2, in de 1e helft waren er kansen op doelpunten maar eerst scoorde Were Di maar de ruststand werd toch 1-1. Na rust werden twee ongelukkige momenten in de verdediging JD1 fataal en werd Were Di met een 3-1 zege kampioen.

MD1 won met 4-2 van Prinsenbeek D6. Zaterdag komt koploper Breda op bezoek. Alleen bij een grote zege zou MD1 kampioen kunnen worden.

JC1 won met 4-2 uit bij Olympia C1.

MC1 verloor met 3-1 van HSD C1 dat daardoor kampioen werd. Na een 0-0 ruststand werden de 1e 5 minuten de meisjes fataal.

MC2 won uit met 2-0 van Pelikaan C4 en MC3 was met 2-0 te sterk voor Breda C3.

MB1 kende geen probleem met Mistral B1 en won met 9-2.

MA1 speelde de inhaalwedstrijd tegen Push A7 met 2-2 gelijk maar won zaterdag met 18-0 van Tempo A4 dat maar met acht meisjes kwam en na rust nog maar zeven speelsters had. De 2e helft werd er zeven tegen zeven gespeeld!

Zondag wonnen de Veteranen met 2-0 van Prinsenbeek A dat nog een kleine kans had om kampioen te worden. Daar zag het niet naar uit want de Veteranen waren vrijwel de hele wedstrijd sterker en verdienden de overwinning dan ook en dus werd Walcheren al kampioen.

Dames 1 verloor voor het eerst na de winterstop. Made 2 was met 4-2 te sterk. Na een 3-0 achterstand kwamen de dames goed terug tot 3-2 maar de 3e treffer viel ondanks een aantal kansen niet. Vlak voor tijd deed Made dat nog wel.

Dames 2 verloor met 2-1 van Shot 9.