Kinderen roosteren samen met de leiding een marshmallow.
Kinderen roosteren samen met de leiding een marshmallow. Foto: Mariska Ossenblok

AGENDA

Solo-expositie Jonneke Kodde

13:00 | Galerie Landgoed Maple Farm

Als vaste Kunstenares van de Galerie is er een inspirerende solo-expositie van beeldhouwster Jonneke Kodde met haar dynamische bronzen vogelbeelden. Preview van de expositie is 13 april. Bezoekadres: De Beeldenstorm Beeldentuin – Galerie Landgoed Maple Farm Roosendaalsebaan 4, 4744 SM Bosschenhoofd, 06-10503198, info@nvdbs.nl www.nvdbs.nl. Open op zaterdag- en zondagen van 13.00-17.00 uur en op afspraak.

Zaterdag 1 juni

Open opkomst

10:00 | Scouting Oudenbosch

Op zaterdag 1 juni van 10.00 tot 12.00 uur organiseert Scouting Oudenbosch een Open Opkomst bij het clubgebouw aan De Baarlebossche 13. Alle kinderen tussen de 4 en 11 jaar zijn van harte welkom om samen met leden van Scouting Oudenbosch een ochtend vol uitdagingen aan te gaan. Tijdens de opkomst worden er verschillende activiteiten aangeboden zoals een klimparcours, kampvuur en levend stratego. De open opkomst is een mooi moment om kennis te maken met de scouting.

Woensdag 5 juni

Achterbanoverleg Voor De Gemeenschap

19:30 | Het Veerhuis

Op woensdag 5 juni houdt de politieke partij Voor De Gemeenschap een achterbanoverleg in 't Veerhuis te Oud Gastel. Aanvang 19.30 uur. Tijdens dit openbaar overleg bespreekt de fractie en het bestuur de raadsvoorstellen zoals deze in de commissies zijn behandeld als voorbereiding op de raadsvergadering. Tijdens een achterbanoverleg vertellen de raadsleden over de politieke ontwikkelingen in de gemeenteraad en kunnen de aanwezigen meedenken over de te behandelen agendapunten.