Tennis Eendagstoernooi TC
Pagnevaart komt snel dichterbij

HOEVEN - Zaterdag 15 juni is het weer zover, het jaarlijkse Junioren Eendagstoernooi bij TC Pagnevaart in Hoeven! Net als voorgaande jaren belooft de 12e editie van het toernooi weer een gezellige en sportieve dag te worden.

Het Junioren Eendagstoernooi is een tennistoernooi waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, het hele toernooi op één dag wordt gespeeld. Iedereen van 9 t/m 20 jaar kan meedoen aan dit toernooi. De wedstrijden starten om ongeveer 9:00 uur en duren tot in de avond. Gedurende de hele dag worden er wedstrijden gespeeld in verschillende dubbelcategorieën. De deelnemers spelen allen minimaal 2 wedstrijden in hun poule, waardoor iedereen een leuke tennisdag kan beleven. Wanneer alle wedstrijden zijn gespeeld, zal er een prijsuitreiking plaatsvinden met aansluitend nog een loterij.

Ook dit jaar kijken we er als organisatie naar uit om veel deelnemers te verwelkomen en hopen we dat het weer een mooie zonnige, sportieve en gezellige dag wordt. Inschrijven voor het Junioren Eendagstoernooi kan nog tot en met zondag 9 juni via www.toernooi.nl.[l]