Slotavond wintercompetitie Bridgeclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - De voorzitter opende deze avond met een welkomstwoord en vond het jammer dat sommige leden door omstandigheden niet aanwezig konden zijn. Als afsluiting van de wintercompetitie was er op maandag 27 mei een geweldige slotavond in de Pelgrim 2 onder de Basiliek georganiseerd.

De avond begon al om 18.00 uur want behalve bridgen moest er eerst de inwendige mens versterkt worden. De bridgers werden verwend met een uitgebreid buffet en een heerlijk toetje als afsluiting van deze maaltijd met dank aan de activiteitencommissie. De wedstrijdleider maakte de uitslag bekend van de laatste speelavond op 20 mei in de A-lijn werden Pascal en Joke eerste met 59,98% gevolgd door Corné en Piet 56,75% en op de derde plaats Wolfram en Frans met 54,38% in de B-lijn eerste met 56,37% het echtpaar Rens, 2de echtpaar Bakkers 55,59% en 3e Netty en Tonny met 53,63%. Bijzondere aandacht was er voor de beginners Mien en Riet die de aanmoedigingsprijs in ontvangst mochten nemen. In de slemstand waren Pascal en Joke de beste met 18 punten, 2de Annie en Anny met 15 punten en 3de Adrie en Piet 14 punten. Tenslotte werden de clubkampioenen Joke Talboom en Pascal Nelemans gehuldigd. De slotdrive werd gewonnen door Corry en Bep met 60,95% en mochten een lunch bon in ontvangst nemen 2de werden Tonny en Netty 60,40% en 3de De Annies met 58,10%. Na afloop van deze geslaagde afsluiting kregen alle deelnemers een bakje heerlijke aardbeien.

Bridgers opgelet!! Vanaf 17 juni tot en met 19 augustus kunnen jullie komen bridgen in de Pelgrim 1 (De Pilaar) onder de Basiliek volgens het principe van de vrije inloop er is plaats voor maximaal 36 paren en zoals gebruikelijk bij B.C. Oudenbosch zijn er iedere avond kleine prijsjes te verdienen. Inschrijven vanaf 19.00 uur start om 19.30 uur. [l]